Pokemon Sword and Shield: Νέες αποκαλύψεις από Nintendo

Και είναι αρκετές.

Η Nintendo δημοσίευσε νέο trailer για τα Pokémon Sword και Pokémon Shield, αποκαλύπτοντας νέα Πόκεμον και την Team Yell, μεταξύ άλλων.

Το trailer μάς αποκάλυψε νέα Πόκεμον της περιοχής Galar, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω

με όλες τις ιδιότητες τους.

Galar will also play host to a new (although very Pikachu-like) form-changing Pokémon called Morpeko who in "full belly mode" is a delightful Electric / Dark Pokémon, but when "Hangry" becomes a full Dark type. And purple.

Η Galar θα μας αποκαλύψει ένα νέο Πόκεμον, το οποίο θυμίζει αρκετά τον Πίκατσου, το οποίο παρουσιάζει την εξής ιδιομορφία: Πρόκειται για ένα Electric/Dark Πόκεμον το οποίο όταν πεινάει μετατρέπεται σε Dark Type Πόκεμον.

H Nintendo μας έδειξε και τους μεγάλους σας αντίπαλους του παιχνιδιού, οι οποίοι είναι ο μυστηριώδης Bebe και μία γυναίκα με goth style ονόματι Marnie. Το παιχνίδι θα έχει το δικό του αντίστοιχο της Ομάδας Πύραυλος και αυτή θα είναι η ομάδα Yell.

IGN GreeceΔεν θα μπορείτε να πιάσετε όλα τα Pokemon στο Sword and ShieldΤα legendaries και οι πρώτες νέεις 'εμφανίσεις' του Galar PokedexΕπιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Pokemon Sword and Shield

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα