Meryl Streep, James Corden και Nicole Kidman στο "Prom" του Ryan Murphy

Και πολλοί γνωστοί ακόμα.

Το βασικό του cast αποκτά η μεταφορά του γνωστού μιούζικαλ του Broadway, "The Prom" από τον Ryan Murphy.

Σύμφωνα με το Deadline, οι Οσκαρικές Meryl Streep και Nicole Kidman, ο παρουσιαστής και ηθοποιός James

Corden, η τραγουδίστρια Ariana Grande και οι ηθοποιοί Awkwafina, Keegan-Michael Key και Andrew Rannells θα αποτελέσουν το κύριο cast της μεταφοράς. Μάλιστα, η πηγή αναφέρει ότι αυτές ήταν οι πρώτες επιλογές για την ενσάρκωση ρόλων στην ταινία και ότι όλοι τους δέχτηκαν με την πρώτη.

Το μιούζικαλ εξιστορεί τις περιπέτειες της Dee Dee Allen (Streep), νικήτριας δύο Βραβείων Tony, η οποία συνεργάζεται με τον Barry Glickman (Corden) και δημιουργούν ένα μιούζικαλ για την Eleanor Roosevelt. Δυστυχώς, το εν λόγω έργο δεν τα πάει καλά και οι κριτικές τούς καταστρέφουν την καριέρα. Για να το αλλάξουν αυτό, αποφασίζουν να συνεργαστούν με τους Angie Dickinson (Kidman) και Trent Oliver (Rannells), παλιούς τους συνεργάτες. Μαζί ψάχνουν την έμπνευση και την βρίσκουν στο πρόσωπο της Emma, μιας μαθήτριας, της οποίας το λυκείου έχει απαγορεύσει να πάει στον χορό του σχολείου με την κοπέλα της.

To cast του "The Prom"

Στην ταινία θα δούμε την Alyssa (Grande), τη διάσημη μαθήτρια του σχολείου, τη δημοσιολόγο της ομάδας Ms. Sheldon (Awkwafina) και τον διευθυντή του λυκείου και το ερωτικό ενδιαφέρον της Allen, Principal Hawkins (Key).

Το σενάριο έχει γραφτεί από τους Bob Martin και Chad Beguelin, οι παραγωγοί θα είναι οι Murphy, Alexis Woodall, Bill Damaschke, Dori Berinstein και Scooter Braun, ενώ η μουσική και οι στίχοι είναι των Beguelin και Matthew Sklar.

Ο Ryan Murphy αποκάλυψε ότι τρία ντοκιμαντέρ, τέσσερις τηλεοπτικές σειρές και τρεις ταινίες πήραν το πράσινο φως. Όλες είναι ιδέες του και μέρος της πενταετούς συμφωνίας που έχει υπογράψει με το Netflix, κόστους $300 εκατομμυρίων.

O Murphy είναι γνωστός για τη δημιουργία των σειρών "Nip/Tuck" (2003–2010), "American Horror Story", "American Crime Story", "Feud", "9-1-1" και "Pose". Έχει σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Elizabeth Gilbert, "Eat, Pray, Love" (2010) και το "The Normal Heart" (2014), το οποίο κέρδισε Βραβείο Emmy για Καλύτερη Ταινία για την Τηλεόραση, Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου για τον Matt Bomer και Βραβείο SAG Α΄Ανδρικού Ρόλου για τον Mark Ruffalo. Άλλοι πρωταγωνιστές στην ταινία ήταν οι Taylor Kitsch, Jim Parsons, Alfred Molina, Joe Mantello, Jonathan Groff και Julia Roberts.

Μέσω τις συμφωνίας αναμένουμε να δούμε το "Hollywood", η σειρά περιγράφεται ως "ένα γράμμα αγάπης στην Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ", το "The Politician", που θα επικεντρώνεται γύρω από τις πολιτικές φιλοδοξίες ενός πλούσιου κατοίκου της Σάντα Μπάρμπαρα και έχει κλείσει ήδη δύο σεζόν, το "Ratched", το prequel της γνωστής ταινίας "One Flew Over the Cuckoo's Nest" με πρωταγωνίστρια την Sarah Paulson ως την ομώνυμη νοσοκόμα, και το "The Boys in the Band", στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι Jim Parsons, Matt Bomer και Zachary Quinto.

Το "The Prom" θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Δεκέμβριο και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2020.

IGN Greece Σε πολλαπλό ρόλο θα βρεθεί ο George Clooney για τη νέα ταινία του Netflix Netflix Spotlight: Ιούλιος 2019 [Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα