BlizzCon 2018: To Tides of Vengeance έρχεται τον Δεκέμβρη

Ένα update που διορθώνει πολλά.

Η επόμενη σημαντική ενημέρωση του World of Warcraft, που ονομάζεται Tides of Vengeance, θα φθάσει στις 12 Δεκεμβρίου. Το Tides of Vengeance υπόσχεται να διορθώσει πολλά από τα μεγαλύτερα προβλήματα για το οποία οι παίκτες έχουν παραπονεθεί από την αρχή του expansion.

Το Tides of Vengeance

θα συνεχίσει την κύρια ιστορία του War Effort, ενώ ένα νέο Warfront θα είναι διαθέσιμο στο Darkshore με μάχες που συμβαίνουν κυρίως μεταξύ των Nightelves και των Forsaken. Δύο νέα Island Expeditions, ένα νέο Raid, και πολλές άλλες αλλαγές θα έρθουν επίσης.

Επίσης, το patch 8.1 θα μας φέρει μια σειρά από αλλαγές στα Azerite Armor για να καταστήσει τα Azerite Traits αρκετά πιο ενδιαφέροντα απ' ότι είναι τώρα. Στα Island Expeditions θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο loot ώστε να είναι πιο γενναιόδωρα, ενώ ο Game Director Ίων Χατζηκώστας ανέφερε ότι τα Warfronts θα αναδιαρθρωθούν για να παρέχουν περισσότερες δραστηριότητες σε καθημερινή βάση.

Μάθετε τα πάντα για την Blizzcon 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceBlizzcon 2018: Αρνητικές Κριτικές για το Diablo ImmortalΦωτογραφίες: Κάνοντας μια βόλτα στην Blizzcon 2018BlizzCon 2018: 'Εφτασαν τα δημητριακά με θέμα το Overwatch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα