Bioware: Το Anthem είναι μια συνεχής εξέλιξη των παλιών της RP:

Είναι τόσο διαφορετικό όσο φαίνεται;

Ο Game Director του Anthem, Jon Warner, δήλωσε ότι παρόλο που οι fans πιστεύουν ότι το Anthem είναι μια απόκλιση από τα προηγούμενα παιχνίδια της BioWare, το επερχόμενο παιχνίδι είναι στην πραγματικότητα μια εξέλιξη της τέχνης τους.

Μιλώντας με το GamesIndustry.biz, ο Warner

χαρακτήρισε το Anthem ως μια "συγχώνευση" απ'όσα έχει κάνει η BioWare μέχρι σήμερα. Ένα MMO shooter φαίνεται να είναι μια αλλαγή στην πορεία των single player RPG για τα οποία η BioWare έχει γίνει πολύ αγαπητή, αλλά ο Warner επέμεινε ότι οι αλλαγές είναι εξελικτικές.

"Αν κοιτάξετε τα παιχνίδια της BioWare σε ένα φάσμα, από το Baldur's Gate μέχρι το Neverwinter και το Jade Empire στο Knights of the Old Republic, στο Mass Effect και στο Dragon Age", δήλωσε ο Warner, "θα δείτε ότι τα παιχνίδια ήταν πάντα εξέλιξη της τεχνική μας και της αφήγησης... έτσι ο τρόπος με τον οποίον το βλέπουμε, το Anthem δεν είναι απόκλιση, είναι η συνεχής εξέλιξη της τεχνικής μας".

"Νομίζω ότι μόλις οι παίκτες πάρουν στα χέρια τους το παιχνίδι, θα βρουν έναν κόσμο που είναι καλά συνειδητοποιημένος και γεμάτος από πλούσιους χαρακτήρες που θα θελήσετε να γνωρίσετε, και θα είστε ο ήρωας στην ιστορία και ειλικρινά αυτή είναι η καρδιά και η ψυχή μιας εμπειρίας της BioWare", είπε.

Ο Warner πρόσθεσε ότι η μια βασική αρχή του Anthem είναι η γενναιοδωρία προς τους παίκτες. Για το σκοπό αυτό, η BioWare δεν θέλει τους παίκτες της να αισθάνονται ποτέ "λύπη" για το χρόνο και τα χρήματα που θα ξοδέψουν στο επίμονο κόσμο του Anthem και στο μοντέλο του παιχνιδιού ως υπηρεσία.

"Η άλλη αρχή είναι να παρέχουμε μία καθηλωτική εμπειρία... καταφέρνοντας να δώσουμε μία εμπειρία όπως της BioWare για μια μακρύτερη χρονική περίοδο, είναι κάτι που μας προκαλεί ενδιαφέρον", συνέχισε ο Warner, "άρα η αίσθηση της εμπλοκής και της αναζήτησης, καθώς και η προσπάθεια να παρέχουμε συνεχείς λόγους για να ξαναπαίξετε είναι επίσης μία αρχή που μας καθοδηγεί".

Ο Warner ισχυρίστηκε επίσης ότι το "όραμα της BioWare παρέμεινε σταθερό και αληθινό", δεδομένου ότι η εταιρεία ανάπτυξης άρχισε να εργάζεται στο Anthem μετά το Mass Effect του 2012. Γι 'αυτό το θεωρεί εξελικτικό, το οποίο παραδέχτηκε ότι είναι μια πολύ διαφορετική άποψη από αυτή που έχει ο κόσμος εκεί έξω.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Η BioWare ασχολείται ακόμα με τα Mass Effect και Dragon Age Η BioWare 'καταρρίπτει' τις φήμες περί πιέσεων της EA για τη δημιουργία του Anthem Anthem: Θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα νούμερα του damage

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα