Bιλερμπάν-Μπαρτσελόνα 80-68: Έκπληξη στη Γαλλία!

Bιλερμπάν-Μπαρτσελόνα 80-68: Έκπληξη στη Γαλλία!csaranΣάβ, 11/28/2020 - 00:09

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Βιλερμπάν απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Πάρκερ επικράτησε με 80 - 68 και ανάγκασε τους "Μπλαουγκράνα" μόλις στην 2η φετινή τους ήττα μετά από επτά σερί επιτυχημένα αποτελέσματα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο από το ξεκίνημα του ματς, έβγαλαν μεγάλη διάθεση μέσα στο παρκέ και κατάφεραν μέσα από την σκληρή τους άμυνα να περιορίσουν

αισθητά την Μπαρτσελόνα, η οποία δεν κατάφερε να βρει τις απαιτούμενες λύσεις.

Η Βιλερμπάν πήρε ψυχολογία πρώτα από όλα μέσα από την άμυνα και στην συνέχεια από τα περιφερειακά σουτ τα οποία έβαλε και την βοήθησαν σημαντικά να χτίσει μια διαφορά που έφτασε ακόμα και στους 16 πόντους.

Κορυφαίοι για τους νικητές ο Λάιτι με 17 πόντους ενώ τον ακολούθησαν οι Κόουλ και Φρίμαν με 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Από την Μπαρτσελόνα ο Μίροτιτς είχε 14 με τον Καλάθη να προσθέτει άλλους 12.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ ASVEL Villeurbanne - Μπάσκετ Barcelona - Μπάσκετ Off Off csaran Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ ASVEL Villeurbanne ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η γαλλική ομάδα έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής αφού με ευστοχία από την περίμετρο κατάφερε να "πληγώσει" το θηρίο της Euroleague. Article publish on Σάβ, 11/28/2020 - 00:09 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα