"Big Bang" από ανανεώσεις σειρών και νέες κυκλοφορίες στο CBS

Οι ημερομηνίες κάθε πρεμιέρας, κάθε σειράς.

Ένα "Big Bang" ανανεώσεων και νέων κυκλοφοριών φέρνει το CBS φέτος το φθινόπωρο και οι λάτρεις του καναλιού δεν έχουν από που να πιαστούν.

Το μεγάλο άνοιγμα θα γίνει με το "The Big Bang Theory". Οι nerd επιστήμονες θα επιστρέψουν στον καναπέ, και όχι στο spot του Sheldon, για 12η φορά τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου. Θα ακολουθήσουν οι περιπέτειες του "Young

Sheldon", που ανανεώθηκαν για δεύτερη σεζόν μετά από την αγάπη που έδειξε το κοινό στην παιδική ηλικία του πρωταγωνιστή του "The Big Bang Theory".

Την ίδια μέρα θα κάνει το ντεμπούτο της η σειρά "Magnum P.I.", μία σειρά δράσης και εγκλήματος τοποθετημένη στη Χαβάη, και θα ακολουθήσει η 3η σεζόν του "Bull". Από Χαβάη άλλο τίποτα, βεβαίως, αφού στις 28 Σεπτεμβρίου και ημέρα Παρασκευή o Steve McGarrett θα τρέχει να λύσει εγκλήματα για 9η σεζόν.

Εγκλήματα φόνου θα λύνονται και ολόκληρη την Τρίτη, με τη 16η σεζόν του "NCIS" να κάνει πρώτο πρεμιέρα, στις 25 Σεπτεμβρίου, και τη νεοσύστατη σειρά "FBI" να ακολουθεί με το ντεμπούτο της.

Την Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, θα δούμε δύο 90-λεπτά επεισόδια, αυτά του "Survivor", με την 37η πρεμιέρα του, και του "Big Brother", με το φινάλε της σεζόν.

Την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου, οι Anna Faris και Allison Janney θα επιστρέψουν για έκτη φορά στις οθόνες με τη σειρά "MOM". Το "S.W.A.T." θα ακολουθήσει για να φέρει την ατμόσφαιρα του εγκληματικού Λος Άντζελες. Η Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, θα είναι ημέρα κυνηγητού, με τις πρεμιέρες των "MacGyver", 3η σεζόν, και "Hawaii 5-0", 9η σεζόν, να ανεβάζουν την ένταση στα ύψη. Την ίδια μέρα θα ακολουθήσει και η πρεμιέρα του "Blue Bloods", που για 9η σεζόν θα μας βάλει σε ατμόσφαιρα μυστηρίου.

Η εβδομάδα θα κλείσει την Κυριακή, στις 20 Σεπτεμβρίου, με την πρεμιέρα άλλης μίας καινούργιας σειράς, με τίτλο "God Friended Me", και τέλος την επιστροφή του "NCIS: Los Angeles" για 10η φορά.

Τη Δευτέρα, όμως, και 1η Οκτωβρίου τα προγράμματα του CBS θα επανέλθουν δυναμικά με δύο πρεμιέρες, για τις κωμικές σειρές "The Neighborhood" και "Happy Together". Την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου, δύο ομάδες θα επιστρέψουν στο κανάλι: η ελίτ ομάδα των Navy SEALs σε νέες αποστολές και οι profilers του "Criminal Minds" στην επίλυση σχεδόν ανεξιχνίαστων δολοφονιών. Τέλος, την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου, η "Madam Secretary" θα προσπαθήσει να συμβαδίσει με τις υποχρεώσεις της για 5η χρονιά.

Η λίστα με τις πρεμιέρες έχει ως εξής:

24 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα

"The Big Bang Theory" (Πρεμιέρα 12ης Σεζόν)

"Young Sheldon" (Πρεμιέρα 2ης Σεζόν)

"Magnum P.I." (Πρεμιέρα Σειράς)

"Bull" (Πρεμιέρα 3ης Σεζόν)

25 Σεπτεμβρίου, Τρίτη

"NCIS" (Πρεμιέρα 16ης Σεζόν)

"FBI" (Πρεμιέρα Σειράς)

26 Σεπτεμβρίου, Τετάρτη

"Survivor" (Πρεμιέρα 37ης Σεζόν)

"Big Brother" (Φινάλε Σεζόν)

27 Σεπτεμβρίου, Πέμπτη

"MOM" (Πρεμιέρα 6ης Σεζόν)

"S.W.A.T." ( Πρεμιέρα 2ης Σεζόν)

28 Σεπτεμβρίου, Παρασκευή

"MacGyver" (Πρεμιέρα 3ης Σεζόν)

"Hawaii 5-0" (Πρεμιέρα 9ης Σεζόν)

"Blue Bloods" (Πρεμιέρα 9ης Σεζόν)

29 Σεπτεμβρίου, Σάββατο

"Crimetime Saturday" (Πρεμιέρα 31ης Σεζόν, δύο ώρες)

30 Σεπτεμβρίου, Κυριακή

"60 Minutes" (Πρεμιέρα 51ης Σεζόν)

"God Friended Me" (Πρεμιέρα Σειράς)

"NCIS: Los Angeles" (Πρεμιέρα 10ης Σεζόν)

1 Οκτωβρίου, Δευτέρα

"The Neighborhood" (Πρεμιέρα Σειράς)

"Happy Together" (Πρεμιέρα Σειράς)

3 Οκτωβρίου, Τετάρτη

"Seal Team" (Πρεμιέρα 2ης Σεζόν)

"Criminal Minds" (Πρεμιέρα 14ης Σεζόν)

7 Οκτωβρίου, Κυριακή

"Madam Secretary" (Πρεμιέρα 5ης Σεζόν)

Οι σειρές είναι πολλές και ο χρόνος λίγος, και τα κανάλια είναι εξίσου πολλά. Για να μην μπερδευτείτε στο τηλεοπτικό χάος, συμβουλευτείτε τον Τηλεοπτικό Οδηγό του IGN.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΟι χαρακτήρες των Archie Comics συνεχίζουν τη δυναμική τους πορεία στην τηλεόρασηΈφυγε από τη ζωή και το σανίδι η Τζέση ΠαπουτσήΈφυγε ο Harlan Ellison, ένας θρύλος της επιστημονικής φαντασίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα