Ούτε τα ζώα δεν την γλίτωσαν από το τέλος του "Avengers: Infinity War"

Το άρθρο περιέχει spoilers.

Προσοχή! Ακολουθούν SPOILERS από τις ταινίες "Avengers: Infinity War" και "Ant-Man and the Wasp".

Ο Πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige αποκάλυψε σε σε συνέντευξή του με το Birth. Movies. Death. ότι το χτύπημα των δακτύλων του Thanos επηρέασε όλο τον ζωντανό πληθυσμό του κόσμου, δηλαδή ανθρώπους και ζώα.

Όταν

ρωτήθηκε αν τα μισά ζώα σκοτώθηκαν (μεταξύ άλλων και τα μυρμήγκια) στο τέλος του 'Avengers: Infinity War', ο Feige απάντησε "Ναι! Ναι. Όλη η ζωή".

Αυτό επιβεβαιώνει πολλές θεωρίες των fans οι οποίες κάνουν τον γύρω του διαδικτύου σχετικά με το κατά πόσο το "Infinity War" και "Ant-Man and the Wasp" θα επηρεάσουν τις επερχόμενες MCU ταινίες, "Captain Marvel" και "Avengers 4".

Στο τέλος του "Infinity War', έχοντας κερδίσει και τις έξι Infinity Stones, ο Thanos τις τοποθετεί στο Infinity Gauntlet, και με το χτύπημα των δακτύλων του η ζωή από το μισό σύμπαν εξαφανίζεται.

Αργότερα, σε μία από τις σκηνές μετά τους τίτλους τέλους του "Ant-Man and the Wasp", ο Scott Lang (Ant-Man) επιζεί από το χτύπημα αλλά είναι κολλημένος στο quantum realm. Ωστόσο, οι Hank, Pym, και Janet εξαϋλώνονται, αφήνοντας τον Scott χωρίς καθαρό τρόπο επιστροφής στην κανονική του κατάσταση.

Διαβάστε τα review μας για τα "Avengers: Infinity War" και "Ant-Man and the Wasp". Ο τίτλος του "Avengers 4" θα αποκαλυφθεί σύντομα, ενώ ο Captain America θα αλλάξει τελείως για τη νέα ταινία. Οι γυναίκες ετοιμάζονται να κάνουν έφοδο στο MCU και η αυτόνομη ταινία "Black Widow" ετοιμάζεται.

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει για να κερδίσετε μοναδικά δώρα από την ταινία "Ant-Man and the Wasp".

Ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούλιο και πείτε μας στα σχόλια, εσείς σε ποιες κινηματογραφικές αίθουσες θα κρυφτείτε για να γλιτώσετε την ζέστη.

IGN GreeceΈνα subreddit προετοιμάζεται να κάνει "snap" στους συνδρομητές τουΟ Tom Hiddleston ήξερε για το μέλλον του Loki στο "Avengers: Infinity War" πολύ καιρό πριν100 φορές είδε το "Infinity War" αφοσιωμένος φαν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα