Beverly Hills, Suits και πολλές ακόμα σειρές για FOX και FOX Life για τον Σεπτέμρβιο

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει δυνατά.

Η μεγάλη επιστροφή του ΒΗ90210, ο τελευταίος κύκλος "Suits" και όλες οι σειρές που έρχονται σε FOX και FOX Life τον Σεπτέμβριο.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσουν για τον νέο και την καινούργια τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει.

BH90210 - Πρεμιέρα 26 Σεπτεμβρίου, 21:00 (FOX Life)

Έχοντας χαράξει διαφορετικές πορείες από τότε που τελείωσε η σειρά, οι πρωταγωνιστές της συναντιούνται

ξανά για τα γυρίσματα της συνέχειας. Το διάσημο καστ θα επιχειρήσει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, ενσαρκώνοντας τη μεγαλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, στη νέα σειρά που αντλεί έμπνευση από την αληθινή τους ζωή και τις μεταξύ τους σχέσεις. Τι θα συμβεί όταν παλιές αγάπες, φίλοι και εχθροί θα συναντηθούν ξανά;

Suits Κύκλος 9 - Πρεμιέρα 10 Σεπτεμβρίου, 21:50 (FOX)

Ο τελευταίος κύκλος θα ακολουθήσει τον Harvey και τη Donna, καθώς προσπαθούν να ισορροπήσουν μεταξύ της επαγγελματικής και ερωτικής τους σχέσης, ενώ παλεύουν να διασώσουν τη φήμη της εταιρείας μαζί με τους συνεργάτες τους.

71α Βραβεία Emmy - Ζωντανά 23 Σεπτεμβρίου, 03:00 (FOX Life)

Τα καλύτερα προγράμματα της τηλεοπτικής prime time ζώνης των ΗΠΑ όπως επιλέχθηκαν από την Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών. Η τελετή θα λάβει χώρα στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά από το FOX Life.

AHS Κύκλος 9: 1984 - Πρεμιέρα 19 Σεπτεμβρίου, 22:40 (FOX)

O Ryan Murphy και o Brad Falchuk, έχουν δημιουργήσει τη δική τους, τηλεοπτική εκδοχή ενός σλάσερ θρίλερ των 80s.

MasterChef Κύκλος 10 - Πρεμιέρα 10 Σεπτεμβρίου 22:50 (FOX Life)

Ο βραβευμένος σεφ Gordon Ramsay, ο διάσημος σεφ Aarón Sánchez και ο γνωστός εστιάτορας Joe Bastianich, βάζουν μια νέα ομάδα από ταλαντούχους ερασιτέχνες μάγειρες σε μια σειρά από δοκιμασίες, με σταδιακές αποχωρήσεις.

Elementary Κύκλος 7 - Πρεμιέρα 11 Σεπτεμβρίου 21:50 (FOX)

H νέα καριέρα του Holmes και της Watson ως σύμβουλοι της Scotland Yard διαταράσσεται από την είδηση ότι ένας μέλος του στενού τους κύκλου έχει τραυματιστεί βαριά στις ΗΠΑ. Στο μεταξύ, ο μεγαλύτερος εχθρός τους, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Odin Reichenbach, είναι και πάλι έτοιμος για να δοκιμάσει τα όριά τους.

Σεπτέμβριος στο FOX+

Δείτε όλα τα επεισόδια "The Walking Dead" και "American Horror Story" πριν την πρεμιέρα των νέων κύκλων στο FOX, καθώς επίσης σε αποκλειστικότητα τον πρώτο κύκλο της σειράς "The Chi".

ΔΤ

IGN Greece BH90210: Το reboot του Beverly Hills 90210 κάνει πρεμιέρα στο Fox Life Μυστικά και Σκάνδαλα στο Grand Hotel και οι σειρές σε FOX και FOX Life που δεν πρέπει να χάσετε τον Ιούλιο Η νέα σειρά "Grand Hotel" κάνει πρεμιέρα στο FOX Life

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα