Bέρντερ Βρ. – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-3: Με ιστορικά ρεκόρ ξανά στην κορυφή!

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο -ο οποίος γιορτάζει σήμερα τα 42α γενέθλιά του– πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία της όγδοη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και έχει χάσει μόλις δύο πόντους σε 12 αγωνιστικές. Επίσης, σκοράρει 2+ γκολ σε 12 σερί ματς, ιστορικό ρεκόρ για την Bundesliga!

Η Βέρντερ, επέστρεψε στις ήττες μετά από τρεις αγωνιστικές, στη χειρότερη επιθετική εμφάνιση στις τελευταίες δεκαετίες, καθώς για πρώτη φορά από το 1992/93 που τηρούνται στατιστικά,

έκανε λιγότερες από τέσσερις εύστοχες τελικές σε εντός έδρας παιχνίδι της κατηγορίας!

Οι γηπεδούχοι, στάθηκαν άτυχοι στο 9ο λεπτό, καθώς έπειτα από μία σέντρα, ο αμυντικός τους, Ντεμάν, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακά του για το 0-1.

Στο 43′, ο Ινκαπιέ μπήκε από αριστερά στην περιοχή και γύρισε παράλληλα, με τον Φριμπόνγκ να σκοράρει για δεύτερη σερί χρονιά στο «Βέζερ», κάνοντας το 0-2.

Στο 76′, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Γκριμάλντο με ωραίο σουτ έκανε το 0-3, σκοράροντας για τρίτη σερί αγωνιστική και πέμπτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι!

Η Βέρντερ, προσπάθησε να μειώσει, αλλά είχε δοκάρι στο 85′ με τον Εντζίνμα.

Βέρντερ Βρ. (Βέρνερ): Τσέτερερ – Βελίκοβιτς, Φριντλ, Γιουνγκ (83′ Σταρκ) – Βάιζερ, Μπιτενκούρ (72′ Εντζίνμα), Στάγκε, Σμιντ (83′ Λίνεν), Ντεμάν (56′ Άγκου) – Μπορέ (72′ Βολτεμάντε), Ντουκς.
Μπάγερ Λεβερκούσεν (Τσάμπι Αλόνσο): Χράντετσκι – Κοσουνού, Άντριχ, Ινκαπιέ – Φριμπόνγκ (81′ Τέλα), Τζάκα (89′ Πουέρτα), Παλάσιος, Γκριμάλντο – Χόφμαν (89′ Αμίρι), Μπόνιφεϊς (71′ Αντλί), Βιρτς (81′ Χλόζεκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα