Γιάννης Αλαφούζος: Γιατί τρίβει τα χέρια του με τον Αλεξανδρόπουλο

Γιάννης Αλαφούζος: Γιατί τρίβει τα χέρια του με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο που κάνει πολύ καλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σε… φεγγάρι καθώς βλέπει έναν παίκτη του Παναθηναϊκού να απασχολεί όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Ο λόγος για τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν θα αργήσει να γίνει μία από τις ακριβότερες μεταγραφές Ελλήνων παικτών καθώς με

τις εμφανίσεις που κάνει φέτος και τα γκολ που βάζει (ειδικά στην Ευρώπη) ανεβάζει μέρα με τη μέρα τη χρηματιστηριακή του αξία.

Όμως το… θέμα μας δεν είναι ο Ιωαννίδης. Το θέμα μας είναι, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος του Ολυμπιακού, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Γιάννης Αλαφούζος: Γιατί τρίβει τα χέρια του με τον Αλεξανδρόπουλο

Ο 21χρονος μέσος, κάνει μια πολύ καλή χρονιά με τα χρώματα του Ολυμπιακού, στον οποίο είναι δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ήδη το Sportime, αν έπρεπε να πληρώσει τώρα ο Ολυμπιακός την όψιον για την αγορά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου θα το έκανε… χθες.

Πόση όμως είναι αυτή τη όψιον; Στα 4,5 εκατ. ευρώ (σ.σ. με 1 εκατ. το κόστος δανεισμού).

Δεν το λες και υπερβολικό ποσό για έναν Έλληνα παίκτη 21 ετών, βασικό στην Εθνική Ομάδα της χώρας του, με καλές εμφανίσεις που σου έχει σφραγίσει κιόλας με γκολ του ευρωπαϊκή πρόκριση.

Η λεπτομέρεια είναι πως στην περίπτωση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου ποσοστό μεταπώλησης διατηρεί και ο Παναθηναϊκός.

Έτσι, η ομάδα που θα πληρώσει για να τον κάνει δικό της, θα δώσει ουσιαστικά χρήματα και στον Γιάννη Αλαφούζο.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Η ώρα του Μπιανκόν – Σημαντική «Ζαριά» για Γιόβετιτς-Σκάρπα

Ολυμπιακός: Το μυστήριο με Ντόι

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα