Aταμάν: «Τιμή και ενθουσιασμός για τον Παναθηναϊκό»

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, την επόμενη σεζόν 2023-24, Εργκίν Αταμάν μίλησε σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό, μετά την συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον πρόεδρο της “πράσινης” ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και δήλωσε ενθουσιασμένος για την συνεργασία του με την ελληνική ομάδα, την οποία χαρακτήρισε ως μια από τις μεγαλύτερες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Στην συνάντηση

της Αθήνας, συζητήθηκαν τα ονόματα των πρώτων μεταγραφικών στόχων του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στο «NTV Spor»:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω για πρώτη φορά στην καριέρα μου σε ελληνική ομάδα και σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρωλίγκας. Ίσως να χρειαζόμουν αυτόν τον ενθουσιασμό. Συναντήθηκα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ήταν η πρώτη μας συνάντηση. Συμφωνήσαμε σε πολλά πράγματα για αρχή, αλλά προ το παρόν είμαι προπονητής της Εφές και συνεχίζουμε τη μάχη για το πρωτάθλημα. Αφού ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου με την Εφές, θα συζητήσουμε ξανά με τον πρόεδρο, αλλά πιθανότατα θα αναλάβω εγώ κατά 90% την αποστολή. Είμαι ενθουσιασμένος που θα εργαστώ σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης».

Ergin Ataman: "Panathinaikos başkanıyla bir görüşmem oldu. Prensipte birçok konuda anlaştık. Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde çalışacak olmak bana heyecan veriyor." (NTV)pic.twitter.com/sYUU5whUtW

— Ajansspor (@ajansspor) May 9, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα