Παναθηναϊκός: “Μας… λύγισαν, αλλά έχουμε επιστρέψει”

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη, ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το κείμενο για την αναμέτρηση. Στο εισαγωγικό κομμάτι, πριν το αγωνιστικό σκέλος, είναι φανερή η οργή και η πίκρα για όσα εκτυλίχθηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Όλα όσα οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Ολυμπιακό με παίκτες ασθενείς να βαζουν σε κίνδυνο την υγεία τους και τη δημόσια

υγεία και χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία για τις απαιτήσεις ενός αγώνα που θα έκρινε τον τίτλο. Χαρακτηρστικά αναφέρονται τα εξής:

“Ο Παναθηναϊκός πάλεψε σθεναρά με όσες δυνάμεις του απέμειναν αλλά λύγισε με αποτέλεσμα να ηττηθεί απ’ τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης με 1-0. Παίζοντας απ’ την αρχή μέχρι και το τέλος της σεζόν κόντρα σε όλους και σε όλα, οι Πράσινοι έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο έχοντας να ξεπεράσουν πολλά… κύματα. Ιδίως η τελευταία εβδομάδα όμως ήταν δύσκολη για το Τριφύλλι που βρέθηκε σε εξαιρετικά δυσμενή θέση.

Η προετοιμασία της ομάδας για το σημαντικότερο ματς της σεζόν έγινε μετ’ εμποδίων αλλά ουδείς απ’ τους φορείς του ποδοσφαίρου δεν έδειξε να… συγκινείται. Το αντίθετο μάλιστα. Δόθηκε για τα μάτια του κόσμου μια αναβολή 24 ωρών στην αγωνιστική και οι Πράσινοι κλήθηκαν να παίξουν τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν σε ένα ματς για το οποίο ουσιαστικά δεν μπόρεσαν να προετοιμαστούν όπως θα ήθελαν κι όπως θα ήταν το δίκαιο να συμβεί.

Η ομάδα τα έδωσε όλα στο γήπεδο αλλά ήταν φανερά καταβεβλημένη με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να πέσει απ’ την κορυφή. Ο Παναθηναϊκός τελικά λύγισε στο φινάλε. Για την ακρίβεια τον λύγισαν… Ο μεγάλος Παναθηναϊκός όμως είναι εδώ, έχει επιστρέψει και θα παραμείνει ψηλά…”

Keywords
Τυχαία Θέματα