ΠΑΟΚ: Το limit up του Αουγκούστο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει -μεταξύ άλλων- την επιστροφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο για τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια που απομένουν για τον ΠΑΟΚ στη σεζόν.

Ενα παιχνίδι, στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό, που θα κρίνει την τρίτη θέση και ο τελικός του Κυπέλλου. Ο Αουγκούστο κάνει μια πολύ γεμάτη σεζόν με τον ΠΑΟΚ

κάτι που αποτυπώνεται και στη χρηματιστηριακή τιμή που του δίνει το transfermarkt.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η τιμή αυτή τη στιγμή είναι στα 4,5 εκ. ευρώ και είναι η υψηλότερη που είχε στην καριέρα του. Ξεπέρασε τα 4 εκ. ευρώ που είχε (πάλι στον ΠΑΟΚ) τον Δεκέμβριο του 2019, στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον Δικέφαλο που βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2019.

Η “μετοχή” του είναι τώρα στα 4,5 εκ. ευρώ και είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη τιμή είναι από τον προηγούμενο Νοέμβριο. Από τότε, ο Βραζιλιάνος του ΠΑΟΚ συνέχισε τα καλά παιχνίδια σε μια σεζόν που έχει 34/34 παιχνίδια ως βασικός (όσα και ο Ινγκασον) αμφότεροι πίσω από τον Κοτάρσκι που έχει 39/39. 

Ο Αουγκούστο έχει επίσης 5 γκολ (τα περισσότερα σε μια σεζόν με τον ΠΑΟΚ) καθώς και μία ασίστ.

Είναι λογικό στα limit up της σεζόν στον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που με τα όσα έχει κάνει, κατέγραψε το εντυπωσιακό, από τις 400.000 ευρώ τον Νοέμβριο να πάει στα 4 εκ. τον Φεβρουάριο. Είναι όμως άξια καταγραφής και η περίπτωση του Αουγκούστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα