Aταλάντα - Φιορεντίνα 3-0: Με ευρωπαϊκό αέρα βύθισε τους «βιόλα» (hls)

Aταλάντα - Φιορεντίνα 3-0: Με ευρωπαϊκό αέρα βύθισε τους «βιόλα» (hls)ageorgiΚυρ, 12/13/2020 - 18:24

Η Αταλάντα δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Φιορεντίνα και την κέρδισε 3-0 εντός έδρας, επιστρέφοντας στα τρίποντα πρωταθλήματος μετά από τρεις αγωνιστικές.
Οι «μπεργκαμάσκι» έπαιξαν με ευρωπαϊκό αέρα μετά την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν είχαν κανένα πρόβλημα, ακόμα και χωρίς τον Πάπου Γκόμες που έμεινε στον πάγκο σε ολόκληρο το 90λεπτο. Αντίθετα οι «βιόλα» δεν έδειξαν τίποτα, έμειναν χωρίς τρίποντο για έκτη σερί αγωνιστική και απειλούνται με

υποβιβασμό, καθώς έχουν σκοράρει μόλις μία φορά στα τελευταία πέντε ματς, με την επιλογή του Τσέζαρε Πραντέλι να αφήσει στον πάγκο τους Ριμπερί-Καγιεχόν να μη δικαιώνεται.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 7' με σουτ του Φρόιλερ που κοντραρίστηκε σε κόρνερ, ενώ στο 10' ο Σαπάτα με κοντινή κεφαλιά ανάγκασε τον τερματοφύλακα Ντραγκόφσκι σε τρομερή επέμβαση, με τον Χάτεμπουρ να μην μπορεί να σκοράρει στην επαναφορά. Ο γκολκίπερ των «βιόλα» έκανε νέες φοβερές αποκρούσεις στις κεφαλιές των Ρομέρο (19') και Σαπάτα (29'), ενώ ενδιάμεσα στο 21' η Φιορεντίνα έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι, με τον Γκολίνι να αποκρούει σουτ του Βλάχοβιτς με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού.
Στο 44' όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα καθώς ο Σαπάτα από αριστερά βρήκε τον Χόσενς στη μικρή περιοχή και αυτός έγραψε το 1-0 με το αριστερό.
Στο 55ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με πολύ όμορφη απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαλινόφσκι, ενώ στο 63' καθάρισαν το ματς, όταν μετά από κόρνερ του Ουκρανού, ο Τζιμσίτι με κεφαλιά - πάσα βρήκε στη μικρή περιοχή τον Τολόι, που σκόραρε εύκολα με το κεφάλι. 
Στο 67' η Φιορεντίνα απείλησε με κεφαλιά του Βλάχοβιτς που πέρασε άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι έκλεισαν το ματς με δύο τελικές από τον Μπαρέκα (85', 88').
ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Γκασπερίνι): Γκολίνι - Τολόι, Ρομέρο (74' Παλομίνο), Τζιμσίτι - Χάτεμπουρ, Ντε Ρόον, Φρόιλερ, Χόσενς (81' Μοχίκα) - Μαλινόφσκι (74' Μουριέλ), Πεσίνα (88' Γκιάμπουαα) - Σαπάτα (81' Λάμερς).
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Πραντέλι): Ντραγκόφσκι - Βενούτι, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Μπιράγκι (73' Μπαρέκα) - Λιρόλα (59' Καγεχόν), Πούλγκαρ (46' Καστροβίλι), Αμραμπάτ- Εϊσερίκ (58' Ριμπερί), Μποναβεντούρα - Βλάχοβιτς (71' Κουαμέ).

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atalanta - Ποδόσφαιρο Fiorentina - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atalanta ΙΤΑΛΙΑ Article publish on Κυρ, 12/13/2020 - 18:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα