Assassin's Creed III: 'Τελευταίο αντίο' στα Steam και Uplay

Ήρθαν οι νέοι να διώξουν τους παλιούς.

Η Ubisoft αποσύρει από τα Steam και Uplay τη δυνατότητα αγοράς της πρώτης original έκδοση του Assassin's Creed III, προετοιμάζοντας τον κόσμο για τη remastered έκδοση του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το PCGamer, οποιαδήποτε προσπάθειά σας να αγοράσετε την original

έκδοση δεν θα αποφέρει καρπούς, καθώς και στις δύο υπηρεσίες, αφαιρέθηκε η επιλογή της αγοράς του.

Όσοι, από την άλλη, αγόρασαν τον εν λόγω τίτλο στο παρελθόν, θα εξακολουθήσουν να έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν το παιχνίδι από τη 'βιβλιοθήκη' του λογαριασμού τους, όπως και στην περίπτωση άλλων remastered παιχνιδιών του παρελθόντος.

Στην ουσία, πλέον χάνουμε μια ευκαιρία να αγοράσουμε μια φθηνότερη έκδοση του παιχνιδιού, αλλά η Ubisoft προτιμά να αποφύγει πιθανά μπλεξίματα, όπως την αγορά λάθος έκδοσης του παιχνιδιού, ύστερα από ανεπαρκή διευκρίνηση.

Το Assassin's Creed III Remastered είναι διαθέσιμο από τις 29 Μαρτίου για τα PS4, Xbox One και PC.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει Sekiro: Shadows Die Twice (ή αλλιώς Shadows Die 100000 Times).

IGN Greece Sword Art Online: Alicization Lycoris - Announcement Trailer God Eater 3 - Accolades Trailer IGN Greece: Reviews Μαρτίου 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα