Συγκινητικό το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Oliver Queen στην Felicity της σειράς "Arrow"

Ένα δάκρυ κύλησε...

Ο Stephen Amell, ο οποίος ενσαρκώνει τον Oliver Queen/Green Arrow στη σειρά του The CW, "Arrow", δημοσίευσε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη συμπρωταγωνίστριά του Emily Bett Rickards (Felicity Smoak/Overwatch), η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει με το τέλος αυτής της σεζόν.

Η δημοσίευση έγινε μέσω του Instagram, και παρουσιάζει μια φωτογραφία των δύο ηθοποιών σε προσωπική τους στιγμή. Μέσω της δημοσίευσης μάθαμε ότι σήμερα θα είναι

η πρώτη μέρα γυρισμάτων για το τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν, παρά το γεγονός ότι αυτό θα προβληθεί στις 13 Μαΐου 2019.

"Για μένα... Η 3 Αυγούστου 2012 είναι η πιο σημαντική μέρα στην ιστορία της σειράς", έγραψε ο Amell. "Ήταν η πρώτη μέρα που δούλεψα με την Emily. Η ενέργεια που έδωσε στην Felicity Smoak ξεπέρασε μόνο αυτά που έδωσε σε μένα. Ήταν μια συνάδελφος που έγινε καλή φίλη. Οπότε την πρώτη μέρα του τελευταίου επεισοδίου, θα ήθελα να εκφράσω πόσο εκτιμώ αυτά τα επτά χρόνια. EmBett... Δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς εσένα. Σ' αγαπώ. Και ανυπομονώ να δω τι θα κάνεις αργότερα".

Πριν από λίγες μέρες, μάθαμε ότι η Rickards θα αποχωρήσει από το "Arrow" πριν τη λήξη της σειράς, η οποία θα ολοκληρώσει την ιστορία της με μια 8η σεζόν των 10 επεισοδίων.

Μέχρι στιγμής, το The CW έχει ανανεώσει αρκετές σειρές του για την ερχόμενη σεζόν. Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


IGN Greece Αντίο θα μας πει το "Arrow" μετά την 8η σεζόν Μάθαμε ποια ιστορία θα διαδραματιστεί στο επόμενο crossover του Arrowverse

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα