Artifact: Με κουτσό ξεκίνησε το πρώτο του 24ωρο

Οι πρώτοι αριθμοί για το καρτοπαίχνιδο της Valve.

Με περίπου 48 ώρες να έχουν περάσει από την κυκλοφορία του, το άνοιγμα του Artifact δεν ήταν και πολύ εντυπωσιακό, με μόλις 60.740 παίκτες στο peak του, σύμφωνα με το Dotesports.

Αυτό μπορεί να οφείλεται βέβαια και στο γεγονός πως σε αντίθεση με άλλα virtual-card games δεν είναι free-to-play (Hearthstone,

Magic the Gathering: Arena κτλ). Αυτή τη στιγμή το καρτοπαίχνιδο που είναι βασισμένο στον κόσμο του Dota 2 έχει κόστος 19.99$.

"Ελπίζουμε όλοι οι παίκτες να απολαύσουν το Artifact, ιδιαίτερα οι fans του Dota 2 και των card games. Το οτι δουλέψαμε με τον Richard Garfield ήταν μια τεράστια ευκαιρία για όλους μας στην Valve", σχολίασε ο εκπρόσωπος της Valve, Gabe Newell. Θυμίζουμε πως ο Garfield - δημιουργός του Magic: The Gathering συνεργάστηκε με τους ανθρώπους της Valve για την δημιουργία του Artifact.

Σίγουρα πάντως, μαζί με τις αρνητικές κριτικές στο Steam, τα πράγματα είναι λίγο δυσοίωνα, αλλά ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΤο Artifact σπάει τα ρεκόρ αρνητικών κριτικώνΈφτασε το Artifact στο SteamH Valve είναι έτοιμη να ασχοληθεί ξανά με την δημιουργία παιχνιδιών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα