Ένας μπλε σκαραβαίος ίσως γίνει ταινία από τις DC και Warner Bros.

Λέτε;

Ο πρώτος Νοτιοαμερικάνος σουπερήρωας, ο Jaime Reyes ή αλλιώς Blue Beetle λέγεται ότι θα αποκτήσει δική του ταινία σύμφωνα με το TheWrap.

Ο Gareth Dunnet-Alcocer, γνωστός για το "Scarface", θα γράψει το σενάριο και ο Zev Forman θα είναι εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας των Warner Bros. και DC.

Φήμες ήθελαν την Warner Bros.

να αναπτύσσει ταινία για τους Booster Gold και Blue Beetle με τον Greg Berlanti το 2015, αλλά κάτι τέτοιο δεν υλοποιήθηκε.

Ο Blue Beetle είναι στην πραγματικότητα ο Jaime Reyes, ένας έφηβος που ανακαλύπτει έναν σκαραβαίο που μεταμορφώνεται σε μια στολή μάχης, η οποία του επιτρέπει να πολεμά το έγκλημα και να ταξιδεύει στο διάστημα. Ο χαρακτήρας έγινε μέλος των Teen Titans και απέκτησε δύο δικές του σειρές κόμικς από τη στιγμή που απέκτησε η DC τα δικαιώματα του χαρακτήρα. Έκανε το ντεμπούτο του στο "Infinite Crisis #5".

Η ταινία είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και τίποτα δεν είναι βέβαιο. Ωστόσο, εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να ενημερώνεστε για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΠαλιά απραγματοποίητα σενάρια μας αποκαλύπτει ο Guillermo Del ToroΤην τελευταία του πνοή άφησε ο οσκαρικός Bernardo BertolucciΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 19/11 - 25/11

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα