Μια γεύση του τελευταίου κεφαλαίου του "Voltron: Legendary Defender"

Το τέλος πλησιάζει.

Τα Netflix και Dreamworks Animation δημοσίευσαν το trailer της 8ης σεζόν "Voltron: Legendary Defender". Πρόκειται για το τελευταίο κεφάλαιο όπου οι Paladins και οι σύμμαχοί τους προσπαθούν καταρρίψουν την Αυτοκρατορία Galra μια για πάντα.

Στο γεμάτο δράση trailer βλέπουμε τους Keith, Lance, Hunk, Pidge, Shiro και Alura

και το ταξίδι τους μέχρι την 8η σεζόν. Βλέπουμε πολλές εκρήξεις και μάχες και όπως λέει και η Alura, "Αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία για να σωθεί όλη μας η ύπαρξη".

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 10 Ιουνίου 2016 και μέχρι στιγμής αποτελείται από 65 επεισόδια. Εκτελεστικοί παραγωγοί της είναι οι Joaquim Dos Santos, Lauren Montgomery, Ted Koplar, Bob Koplar και Yoo Jae Myung, ενώ παραγωγοί της είναι οι Choi Goun,Kim Seul Ki και Lee Soo Kyung

Η σειρά εξιστορεί το πώς οι πέντε κύριοι διαστημικοί πιλότοι της Γης ανακάλυψαν ένα από τα πέντε μηχανικά λιοντάρια, τα οποία σχηματίζουν τον Voltron, ένα θεόρατο ρομπότ και μοναδικό υπερασπιστή του σύμπαντος, και πώς προσπαθούν να σώσουν τον γαλαξία από την Αυτοκρατορία Galra, η οποία υποδουλώνει πολιτισμούς και πλανήτες.

Η 8η και τελευταία σεζόν "Voltron: Legendary Defender" θα κάνει το ντεμπούτο της στις 14 Δεκεμβρίου.

IGN GreeceSDCC 2018: Όλες οι εξελίξεις του "Voltron Legendary Defender"Teaser στιγμιότυπο από την έκτη σεζόν του "Voltron: Legendary Defender"Θεαματική τρίτη σεζόν υπόσχεται το trailer του "Voltron:The Legendary Defender"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα