Aγγλία: Ρεκόρ σε τελικές δύο αγωνιστικές σερί! (vids)

To αγγλικό πρωτάθλημα προσφέρει θέαμα σε κάθε αγωνιστική και γίνεται ολοένα πιο συναρπαστικό, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της χρονιάς και τα πάντα κρίνονται όσον αφορά τον τίτλο, την έξοδο στην Ευρώπη και την παραμονή στην κατηγορία.

Οι περισσότερες ομάδες παίζουν με…τσίτα τα γκάζια για να πετύχουν τους στόχους τους και έτσι βλέπουμε πολλά γκολ αλλά και τελικές προσπάθειες.

Χαρακτηριστικά ως προς αυτό, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχουν σημειωθεί ρεκόρ σε τελικές, σε δύο διαφορετικά ματς, ένα

από ομάδα που σίγουρα περιμένει κανείς κάτι τέτοιο και άλλο ένα από σύνολο που δεν μας έχει συνηθίσει.

Η Κρίσταλ Πάλας, άλλαξε προπονητή και επανέφερε τον Ρόι Χότζον στην προσπάθειά της για τη σωτηρία. Παρ’ όλο που ο Άγγλος τεχνικός είναι γνωστός για τον συντηρητικό τρόπο παιχνιδιού του, στα δύο ματς που έχει καθίσει στον πάγκο των Λονδρέζων, οι «αετοί» είναι άκρως παραγωγικοί.

Στο ματς με τη Λέστερ εντός έδρας, η Πάλας κέρδισε 2-1 την Πρωταπριλιά. Μπορεί και τα δύο γκολ της να σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο, ωστόσο είχε δείξει άγριες διαθέσεις ήδη από το α’, κάνοντας 20 τελικές προσπάθειες!

Αυτή η επίδοσή ήταν η καλύτερη δική της στη σεζόν, αλλά και η κορυφαία για μία ομάδα σε πρώτο ημίχρονο αγώνα Πρέμιερ Λιγκ από τον Δεκέμβριο του 2015 και ένα ματς της Λίβερπουλ με τη Λέστερ!

Δείτε τις τελικές του α’ ημιχρόνου της Πάλας κόντρα στη Λέστερ:

Μία εβδομάδα αργότερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-0 την Έβερτον για την 30ή Αγωνιστική. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ δεν είχε σκοράρει στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της και ξέσπασε, πραγματοποιώντας 21 τελικές στο α’ ημίχρονο. Έτσι, έσπασε το δικό της ρεκόρ από το 2003-04 για τελικές στο πρώτο ημίχρονο αγώνα Πρέμιερ Λιγκ, ενώ πραγματοποίησε και την κορυφαία φετινή επίδοση οποιασδήποτε ομάδας στο πρώτο 45λεπτο αγώνα.

Δείτε τις τελικές α’ ημιχρόνου της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον:

Keywords
Τυχαία Θέματα