Μουρίνιο: «Δε χρειάζονταν επιπλέον πίεση ο Πελεγκρίνι»

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως ο παίκτης του δε χρειάζεται να έχει επιπλέον πίεση και για αυτό τον λόγο έδωσε τη συγκεκριμένη εντολή στη νίκη 3-0 επί της Ουντινέζε. Παράλληλα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, όμως όχι και τόσο με την εμφάνιση της ομάδας του.

Αρχικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Το αποτέλεσμα μπορεί να υποδηλώνει ότι το παιχνίδι ήταν εύκολο, αλλά ειλικρινά

δε μου άρεσε καθόλου μέχρι τη στιγμή που ήρθε το τρίτο γκολ. Ακόμα κι όταν ο Ρούι απέκρουσε το πέναλτι, η Ουντινέζε μάς έσπρωξε στην περιοχή μας, μειώσαμε την πίεση και τότε έγινε αισθητή η κούραση. Το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει πώς ήμουν στον πάγκο».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε: «Χρειαζόμασταν τη νίκη, να παίξουμε χωρίς ο Πελεγκρίνι να έχει την πίεση στους ώμους του επειδή έχασε ένα πέναλτι ή λόγω των προηγούμενων εμφανίσεων που δεν ήταν φανταστικές. Έχει την εμπιστοσύνη μου. Η απόφαση να μην τον αφήσω να το εκτελέσει εκείνος ήταν απλώς επειδή δε χρειαζόμουν την επιπλέον πίεση. Μάλιστα, του είπα ότι αν υπήρχε πέναλτι για να γίνει το 2-0, ήταν δικό του, αλλά αν ήταν καθοριστικό, σήμερα δεν ήταν η μέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα