ΠΑΟΚ: Ετσι πήγε στον τελικό

Ο ΠΑΟΚ στην πορεία του για έναν ακόμη τελικό τα τελευταία χρόνια έκανε 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στα έξι παιχνίδια που έδωσε.

Νίκησε με 2-0 την Καλαμάτα (και στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι), νίκησε με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό και νίκησε με 5-1 και τη Λαμία, εκτός έδρας, στο πρώτο παιχνίδι. 

Οι δύο ισοπαλίες ήταν με το ίδιο σκορ (1-1) στις

ρεβάνς με Παναθηναϊκό (εκτός έδρας) και με τη Λαμία, στην Τούμπα. Σε αυτή τη σειρά αγώνων, ο ΠΑΟΚ είχε συντελεστή τερμάτων 13-3, κράτησε το μηδέν στην εστία σε τρία παιχνίδια και δέχτηκε γκολ (από ένα) σε άλλα τρία παιχνίδια. 

Σε ό,τι αφορά στις ατομικές επιδόσεις, πρώτος σκόρερ είναι ο Μπράντον Τόμας με 5 γκολ με τον Ισπανό επιθετικό να είναι και ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, αυτή τη στιγμή και συνολικά στη σεζόν.

Δεύτερος σκόρερ στο Κύπελλο είναι ο Ολιβέιρα με δύο γκολ και από ένα γκολ έχουν σημειώσει ο Σάστρε, ο Αουγκούστο, ο Κωνσταντέλιας, ο Νάρεϊ και ο Τάισον. 

Στις ασίστ, ο Ζίβκοβιτς έχει δώσει δύο και από μία έχουν δώσει οι: Σάστρε, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Ολιβέιρα και Μπράντον.

Από τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, ο Κάλεντ Νάρεϊ να είναι ο μόνος παίκτης που είναι βασικός και στα 6 παιχνίδια.

Εχουν παίξει σε όλα τα παιχνίδια επίσης ο Μπράντον (4 στα 6 βασικός) και οι Μπίσεσβαρ με τον Σβαμπ που ήταν σε δύο παιχνίδια -από τα έξι- βασικοί. 

Keywords
Τυχαία Θέματα