Ηρακλής-Ιωνικός Νίκαιας: Το απίστευτο με Χάγκινς!

Ηρακλής-Ιωνικός Νίκαιας: Το απίστευτο με Χάγκινς!basket1thanosΚυρ, 02/28/2021 - 22:35

Ο Ηρακλής ηττήθηκε από τον Ιωνικό Νίκαιας (75-78) σε μία ματσάρα στο Ιβανώφειο αλλά υπάρχει πιθανότητα να χάσει πολλά περισσότερα.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Τζος Χάγκινς δεν είχε κατατεθεί στον ΕΣΑΚΕ εγκαίρως και ο Αμερικανός δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Ιωνικός Νίκαιας ήξερε ότι ο Χάγκινς δεν μπορεί

να παίξει, θα μπορούσε να καταθέσει ένσταση ευθύς αμέσως και να πάρει το ματς στα «χαρτιά», αλλά δεν το έκανε διότι η προσπάθεια όλης της σεζόν γίνεται μέσα στο παρκέ!

Το θέμα είναι πως άλλες ομάδες της κατηγορίας, οι οποίες έχουν έννομο ενδιαφέρον σκέφτονται να καταθέσουν ένσταση ώστε να ζημιώσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου.

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Ηρακλής - Μπάσκετ Ιωνικός Νικαίας - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ηρακλής ΕΛΛΑΔΑ Ο Χάγκινς έπαιξε χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ιωνικό αλλά οι Νικαιώτες σε μία κίνηση που αντιπροσωπεύει όλη την προσπάθεια της χρονιάς, αποφάσισαν να μην κάνουν ένσταση! Κάτι που πάντως έχουν δικαίωμα να κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες της Basket League. Article publish on Κυρ, 02/28/2021 - 22:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα