AC Odyssey: Στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς το Fate of Atlantis Episode 1

Κάτι τέτοια κάνουν το πορτοφόλι μου να χαμογελάει...

Η νέα περιπέτεια της Κασσάνδρας και του Αλέξιου στο Fate of Atlantis DLC μας παρουσίασε κάτι, που δεν περιμέναμε από τη σειρά, αφήνοντας προσωρινά "στην άκρη" τα ιστορικά μέρη και τη σχετική ιστορική ακρίβεια, προκειμένου να δει το κοινό την προσέγγιση της Ubisoft πάνω στα Ηλύσια Πεδία και την Ατλαντίδα.

Μέχρι

στιγμής, ήταν απαραίτητη η αγορά και των τριών διαθέσιμων επεισοδίων του DLC, για να μπορέσει κανείς να ζήσει αυτή την εμπειρία, όμως από σήμερα μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, το πρώτο επεισόδιο του Fate of Atlantis DLC θα διατίθεται δωρεάν στα Steam και Uplay.

Επιπλέον, αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε προσφορά το season pass και τα δύο DLC της σειράς, 50% χαμηλότερα από τη συνηθισμένη τιμή τους, σε περίπτωση που το πρώτο επεισόδιο του Fate of Atlantis καταφέρει να σας πείσει.

Αν τελικά αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε την αγορά, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να συμφωνήσω με τους φίλους μας στο PCGamer, πως το πρώτο DLC, Legacy of the First Blade, δεν είναι άξιο της προσοχής σας, καθώς δεν υπολογίζει της επιλογές που κάνετε, υποχρεώνοντας σας σε επιλογές που δεν θέλετε.

O Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece και βγαίνει από την σπηλιά του 3 φορές το χρόνο, για να διαδώσει τη σημασία των memes στο κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό Zeitgeist.

IGN Greece Assassin's Creed Odyssey: Έρχεται το τρίτο επεισόδιο του The Fate of Atlantis Assassin's Creed Odyssey: Νέο Community Tool θα εμφανιστεί στην Ε3 Ίσως να διέρρευσε το Ubisoft Pass στο Ubisoft Store

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα