Άγρια κόντρα Στίβενς-Πούιγκ

Η Σλόαν Στίβενς, απάντησε στις προσβλητικές δηλώσεις της Μόνικα Πούιγκ για τον προπονητή της Αμερικανίδας, ανοίγοντας μια άκρως ενδιαφέρουσα κόντρα στο Tour της WTA…

Πρώτα ήταν η Πορτορικανή, που μετά τον αποκλεισμό της στον 1ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν… τα έχωσε στον πρώην προπονητή της και νυν προπονητή της Στίβενς, Καμάου Μάρεϊ, τονίζοντας στις δηλώσεις της, πως της συμπεριφέρθηκε σαν σκουπίδι.

“Κι όλα αυτά γιατί ; Διότι είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό να συνεχίσει την καριέρα του κοουτσάροντας την Στίβενς. Έμαθα από άλλους πως δεν θα ταξιδέψει μαζί μου στη Νέα

Υόρκη για το τουρνουά. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και ξεκίνησα να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου. Μου συμπεριφέρθηκε σαν σκουπίδι”, είπε η Πούιγκ.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο έβγαλε… στη σέντρα τον Μάρεϊ, ο οποίος, όπως υποστηρίζει, δούλευε για ένα διάστημα ταυτόχρονα και με τις δυο κοπέλες, εν αγνοία της Πορτορικανής και εν γνώσει της Αμερικανίδας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο παρελθόν, Μάρεϊ και Στίβενς έφτασαν μαζί στην κατάκτηση του Αμερικανικού Όπεν 2017.

Η Στίβενς από την πλευρά της, στη συνέντευξη τύπου μετά την δική της ήττα στον 1ο γύρο του US Open, απάντησε στις δηλώσεις της Πούιγκ.

“Υπάρχουν δυο πλευρές σε κάθε ιστορία. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποιος να λέει ψέματα για να δείξει ότι έχει δίκιο. Είδα κάποιες πρόσφατες δηλώσεις για το παρελθόν. Δεν νομίζω ότι αν βλέπουμε συνέχεια πίσω, θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτό.

Δεν έχει να κάνει με εμένα, αλλά με τον προπονητή μου. Η άποψή της, είναι σεβαστή, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να δώσει τόση μεγάλη δημοσιότητα στο θέμα. Είμαι σίγουρη ότι το έχει μετανιώσει ήδη.

Αν έχει πρόβλημα μαζί μου, μπορεί να έρθει και να μου το πει και όχι να το λέει σε εσάς (media) για να το πείτε σε όλο τον κόσμο”, είπε η Αμερικανίδα χαρακτηριστικά, ρίχνοντας τα δικά της καρφιά στην Πορτορικανή.

US OPEN WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Άγρια κόντρα Στίβενς-Πούιγκ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα