12ος όμιλος : Συνεχίζουν ακάθεκτοι Χόφενχαϊμ κι Ερ. Αστέρας (ΗL)

12ος όμιλος : Συνεχίζουν ακάθεκτοι Χόφενχαϊμ κι Ερ. Αστέρας (ΗL)antaloΠέμ, 11/26/2020 - 22:39

Γάνδη – Ερυθρός Αστέρας  0-2

Τεράστια νίκη για τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 10 λεπτό με τον 21χρονο Νιέγκος Πέτροβιτς κι αντέχοντας στην πίεση των γηπεδούχων έφτασαν σε ένα ακόμη τέρμα με τον Μιλούνοβιτς στο 58’.
Αυτή είναι η 7η συνεχόμενη νίκη του Ερυθρού Αστέρα σε επίσημα ματς μέσα σε ένα μήνα και για να μην προκριθεί στην επόμενη φάση πρέπει μάλλον να το… «προσπαθήσει» με δύο ήττες και

η μια εξ αυτών από την Σλόβαν Λίμπερετς με πολλά γκολ διαφοράς ενώ οι Σλοβάκοι θα έχουν κερδίσει κι αυτοί στην Γάνδη!

Σλόβαν Λϊμπερετς – Χόφενχαϊμ   0-2

Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε η Χόφενχαϊμ να εξασφαλίσει την 4η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια της για τη φάση των ομίλων, και μαζί την πρόκριση για τους «32» της διοργάνωσης!
Η Σλόβαν προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική, ρίσκαρε στην επανάληψη καθώς δεν βολεύονταν με την προοπτική της ισοπαλίας κι εκεί ο Αυστριακός Μπάουμγκάρντνερ στο 77’ και ο Κράμαριτς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 89’ διαμορφωσαν  το τελικό αποτέλεσμα..

 

Βαθμολογία (4 αγώνες) :

1.    Χόφενχαϊμ            12
2.    Ερυθρός Αστέρας   9
3.    Σλόβαν Λίμπερετς  3
4.    Γάνδη                     0


Επόμενη αγωνιστική  (3/12)


Ερυθρός Αστέρας – Χόφενχαϊμ
Γάνδη – Σλόβαν Λίμπερετς
 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off antalo Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Οι εκτός έδρας νίκες, της Χόφενχαϊμ στην Σλοβακία και του Ερυθρού Αστέρα στη Γάνδη, με το ίδιο σκορ 2-0, «ξεκαθαρίζουν» τα πράγματα στον 12ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ Article publish on Πέμ, 11/26/2020 - 22:39 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα