Όμιλος Η: «Γερά» στην κορυφή η Λίλ, στο «κόλπο» η Σπάρτα(vid)

Όμιλος Η: «Γερά» στην κορυφή η Λίλ, στο «κόλπο» η Σπάρτα(vid)mkatsafaΠέμ, 11/26/2020 - 22:18

Το ισόπαλο 1-1 της Λιλ με την Μίλαν, ευνόησε την Σπάρτα που για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι συνέτριψε την Σέλτικ.
 Παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε για 14ο ευρωπαϊκό ματς εντός έδρας, το 1-1 της Λιλ απέναντι στην Μίλαν, έφερε τη γαλλική ομάδα κοντά στην πρόκριση που θα την «σφραγίσει» αν νικήσει την επόμενη αγωνιστική την Σπάρτα Πράγας, την οποία υποδέχεται.

Στο ντέρμπι του «Πιερ Μορουά» η Μίλαν προηγήθηκε με την έναρξη της επανάληψης με τον Σάμουελ Καστιγιέχο (πρώτο του γκολ του μέσα στη σεζόν), αλλά η ομάδα του Κρτιστόφ Γκαλτιέ, ισοφάρισε στο 65΄με τον Ζονατάν Μπαμπά (πρώτο του στο Γιουρόπα Λιγκ) και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου.
H Σπάρτα Πράγας ήταν και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια πολύ καλύτερη και μετά το 4-1 μέσα στη Γλασκώβη την προηγούμενη αγωνιστική, επικράτησε με το ίδιο σκορ και στη Τσεχία, διατηρώντας τις ελπίδες της για πρόκριση και βυθίζοντας στην απόγνωση την Σέλτικ
Η ομάδα του Νιλ Λένον προηγήθηκε με τον Έντουαρντ στο 15ο λεπτό, αλλά οι Τσέχοι ανέτρεψαν μέσα σε 23 λεπτά το ες βάρος τους σκορ, με τα γκολ του Σλοβάκου  Χάνκο στο 26΄και του Γιούλις στο 38΄. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Σκωτσέζοι κατέρρευσαν και δέχτηκαν άλλα δύο τέρματα από τον Γιούλις στο 80΄και του Πλάβσιτς στις καθυστερήσεις, μετά τη 2η ασίστ του Ντότσκαλ. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα: 
Σπάρτα Πράγας - Σέλτικ 4-1 (26' Χάνκο, 38', 80' Γιούλις, 90'+4' Πλάβσιτς - 15' Έντουαρντ)
Λιλ - Μίλαν 1-1 (65' Μπαμπά - 46' Καστιγιέχο)
Βαθμολογία 
1. Λιλ
2. Μίλαν 7 
3. Σπάρτα Πράγας 6 
4. Σέλτικ 1

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΔΙΕΘΝΕΙΣ Τρεις ομάδες θα «κοντραριστούν» για δύο θέσεις στον 8ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Article publish on Πέμ, 11/26/2020 - 22:18 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα