Τα πιστοποιημένα βιολογικά κοτόπουλα που πραγματικά διαφέρουν

Τι σημαντικότερο για τον χειμώνα που πλησιάζει απο την σωστή διατροφή. Έτσι και εμείς συνεχίσουμε και σας παρουσιάσουμε προϊόντα και εταιρείες που αξίζει να δοκιμάσετε και στο τέλος σίγουρα θα εμπιστευτείτε

Η ιστορία της BIOGRECO ξεκινάει το 2001. Τρεις νέοι που επέλεξαν να ζήσουν με τις οικογένειές τους στη Λακωνία, ο Σταύρος Αργυρόπουλος και ο Μπάμπης Λύρας, γεωπόνοι ζωοτέχνες και ο Μελέτης Γιαννάκος, αγρότης, ‘’έβαλαν στοίχημα’’ να τοποθετήσουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ, το κοτόπουλο όπως ήταν παλιά. Αγνό, αυθεντικό με

γεμάτη γεύση αλλά ταυτόχρονα πιστοποιημένο, ασφαλές και υγιεινό.

Συνδυάζοντας την επιστημονική γνώση με την αγροτική εμπειρία, έπειτα από δοκιμές μηνών κατάφεραν να παρουσιάσουν στην ελληνική αγορά το πρώτο νωπό πιστοποιημένο βιολογικό κοτόπουλο.

Η παραγωγή τα πρώτα χρόνια ήταν ελάχιστη. Γρήγορα όμως οι καταναλωτές άρχισαν να αναγνωρίζουν την ιδιαιτερότητα και την ποιότητα του προϊόντος και έτσι η ομάδα BIOGRECO μπόρεσε να αναπτυχθεί και να βελτιώσει τις υποδομές της.

Σήμερα η BIOGRECO αποτελείται από 4 οικογενειακές πτηνοτροφικές μονάδες, από τη συνεργασία των οποίων προκύπτει μια παραγωγή περίπου 200,000 βιολογικών κοτόπουλων ανά έτος. Ποσότητα που αντιστοιχεί περίπου στο 70% της εγχώριας παραγωγής βιολογικών κοτόπουλων.

Διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σφαγής και τυποποίησης, ιδιόκτητο δίκτυο διανομής και αυτοματοποιημένο εργοστάσιο βιολογικών ζωοτροφών.

Επιλογή της ομάδας BIOGRECO από την ίδρυσή της, ήταν η παραγωγή αποκλειστικά βιολογικών κοτόπουλων και αυτό γιατί δεν θεωρεί πως τα βιολογικά προϊόντα είναι απλώς μια ‘’τάση της αγοράς’’, αλλά η μοναδική ίσως πρόταση για βιώσιμη γεωργία σε εκμεταλλεύσεις μικρής κλίμακας με σεβασμό στο περιβάλλον και την αειφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.biogreco.gr

Μεγάλος διαγωνισμός 

To NewsVoice.gr σε συνεργασία με την BioGreco προσφέρουν σε 5 τυχερούς αναγνώστες μια δώρο επιταγή αξίας 50 ευρώ για αγορά προϊόντων της επιλογής του απο το eshop της εταιρείας.

Έτσι για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη BioGreco στο [email protected] έως το Σάββατο 12/12/2020 11 π.μ. και κέρδισε το πιο χρήσιμο δώρο για το σπίτι για τις γιορτές που πλησιάζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα