Διακόσμηση για τις γιορτές αλλά και τον χειμώνα που έφτασε απο τα VICKO

Οι γιορτές και ο χειμώνας ‘έφτασαν και λίγο η περισσότερο όλοι μας οργανώνουμε το σπίτι για να απολαύσουμε την περίοδο αυτή με την οικογένεια αλλά και αγαπημένα μας πρόσωπα. Έτσι αποφασίσαμε σήμερα να σας παρουσιάσουμε μια εταιρεία γνωστή μέσα απο τα καταστήματα της σε όλη την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, την VICKO.

Με παρουσία από το 1978, η VICKO είναι το μεγαλύτερο ελληνικό brand ειδών  σπιτιού, με

μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που ακολουθούν τις τάσεις κάθε εποχής και  καλύπτουν τις διαφορετικές και διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και προτιμήσεις  των σύγχρονων καταναλωτών. Μέσα από ένα δυναμικό δίκτυο 170 καταστημάτων σε  όλη την Ελλάδα, η VICKO προτείνει καθημερινά τρόπους για να απολαμβάνουμε τη  ζωή στο σπίτι, κάνοντας μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές που μας κάνουν να νιώθουμε  πιο όμορφα. Φρέσκες ιδέες και ευέλικτες λύσεις για όλο το σπίτι, που  προσαρμόζονται σε κάθε στιλ και χώρο, με στόχο όλες και όλοι να μπορούμε να  δημιουργήσουμε το σπίτι που μας ταιριάζει.  


Pastel Christmas: A different take on Christmas decorations!

Αν νιώθετε «εγκλωβισμένοι» στην παράδοση και έχετε βαρεθεί τα κλασικά χρώματα  των γιορτών, μπορείτε να κινηθείτε εναλλακτικά, επιλέγοντας στολίδια και  διακοσμητικά σε νεανικές σοφτ και παστέλ αποχρώσεις, προσθέτοντας μία fun νότα  στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας. Τολμήστε την αλλαγή! 

Geometric décor items: Modern living in color

Η προσθήκη γεωμετρικών στοιχείων στον χώρο αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς  και διαχρονικές τάσεις στη διακόσμηση, δημιουργώντας μία αίσθηση αρμονίας και  ισορροπίας. Προσθέστε γεωμετρικά decor items στον χώρο σας, επιλέγοντας βάζα  σε ποικιλία παλ χρωμάτων ή συνδυάστε έντονα μοτίβα με πιο απαλές αποχρώσεις  και εφέ διαφάνειας, δημιουργώντας decor statements.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ VICKO ΚΑΙ NEWSVOICE.GR 

Για να γιορτάσουμε λοιπόν μαζί σας τις φετινές γιορτές αποφασίσαμε σε συνεργασία με την VICKO να προσφέρουμε μια δώρο επιταγή αξίας 500 ευρώ για αγορά προϊόντων της επιλογής σας!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη “VICKO” στο [email protected] έως τις 20 Δεκεμβρίου 2021.

Καλή επιτυχία σε όλους 

*O δικαιούχος του δώρου θα κάνει επιλογή προϊόντων αντίστοιχης αξίας από το site της εταιρείας.*Το δώρο θα σταλεί απευθείας από την εταιρεία VICKO και όχι από φυσικό κατάστημα.

Το άρθρο Διακόσμηση για τις γιορτές αλλά και τον χειμώνα που έφτασε απο τα VICKO εμφανίστηκε πρώτα στο newsvoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα