Το φετινό γιορτινό τραπέζι απο τα delicatessen της Αθήνας – Μέρος δεύτερο

Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου έχει φτάσει και παρά την δύσκολη περίοδο που ζούμε όλοι μας προσπαθούμε οι φετινές γιορτές να μας ταξιδέψουν με κάθε δυνατό τρόπο.

Φετινά λαμπάκια, δώρα για τους αγαπημένους μας αλλά και μυρωδιές γεμίζουν τα σπίτια μας περιμένοντας το νέο έτος. Έτσι εμείς και φέτος σας παρουσιάζουμε ιδέες και προτάσεις από τα  ντελικατεσεν της Αθήνας που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς.

Σήμερα την τιμητική τους έχουν τα τυριά (και όχι μόνo) σε ένα κατάστημα που εφάμιλλο του δεν υπάρχει

στην πόλη. Το Provence deli που από το 2006 εξειδικεύεται στην επιλογή και διάθεση ανωτέρας ποιότητας artisanal τυριών και αλλαντικών. Η γκάμα των τυριών και αλλαντικών απαρτίζεται από 60 έως και 100 και πλέον διαφορετικά είδη. Για τις προμήθειές τους μας εμπιστεύονται βραβευμένα εστιατόρια, διακεκριμένα ξενοδοχεία, δημοφιλή deli & wine bars.

Από τα εκατοντάδες τυριά της ευρωπαϊκής τυροκομίας, το Provence επιλέγει μόνο από μικρούς παραγωγούς τυριά με μοναδικό κριτήριο την απαράμιλλη ποιότητά τους. Επιλογές από τυριά με νωπό (μη παστεριωμένο) γάλα, μπλε τυριά με φρούτα, σκληρά που ωριμάζουν σε δρύινα βαρέλια, σπάνια κατσικίσια και άλλα συνθέτουν μια ποικιλία με πάνω από εβδομήντα 70 τυριά ενώ μια συλλογή αλλαντικών που απαρτίζεται τόσο από δημοφιλείς επιλογές όσο και σε δυσεύρετα αλλαντικά μικρών παραγωγών, όπως η Pepita, η ‘Nduja di Spilinga και η Pitina della Valtramontina. Παστουρμάς και παστράμι οι ιδιαίτερες επιλογές μας από Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα στο www.provence.gr

Πληροφορίες επικοινωνίας

Θεοφάνους 12, Αμπελόκηποι, 11523, Ελλάδα, Τηλ: 210 8981435

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Επειδή όμως ξέρουμε πως αγαπάτε τους διαγωνισμούς αποφασίσαμε να προσφέρουμε ένα γευστικό δώρο σε ένα τυχερό αναγνώστη η μια τυχερή οικογένεια.

Ένα πακέτο τυριών της επιλογής σας για τα γιορτινά τραπέζια αξίας 200 ευρώ!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει μόνο να στείλετε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη “Provance” στο [email protected] έως τις 20 Δεκεμβρίου 2021.

Καλή επιτυχία σε όλους

Το άρθρο Το φετινό γιορτινό τραπέζι απο τα delicatessen της Αθήνας – Μέρος δεύτερο εμφανίστηκε πρώτα στο newsvoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα