Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

09:00 6/4/2022 - Πηγή: Mononews

Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός

Κάποιες αναμνήσεις από το πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν επιστρέφουν και στοιχειώνουν την μέρα σας. Απωθήστε ότι σας προκαλεί πόνο και αγωνία για να μην αποτελέσει τροχοπέδη στην πορεία σας. Είστε εξαιρετικά ευαίσθητα άτομα και επηρεάζεστε σε σημαντικό βαθμό από τις ανησυχίες και τα προβλήματα των άλλων. Άλλο είναι όμως να συμπαρίστασθε σε φίλους και άλλο να οικειοποιείστε ξένα προβλήματα και να υποφέρετε.

Ταύρος

Μια αλλαγή στην πορεία του τομέα της καριέρας σας μπορεί να σας γεμίζει με ανασφάλεια,

είναι όμως μια κίνηση που οφείλετε να κάνετε για να καταφέρετε να κάνετε κάποια βήματα μπροστά. Τα μάτια σας δεκατέσσερα! Μην αφήνετε να σας εκμεταλλευθούν ή να σας εξαπατήσουν. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι στιγμές που αισθάνεστε ευάλωτοι και χρειάζεστε την στήριξη τρων γύρω σας…

Δίδυμοι

Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Είναι μια καλή μέρα για να λύσετε εκκρεμείς οικογενειακές υποθέσεις. Η ευγένεια και η γενναιοδωρία του χαρακτήρα σας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μέρας.

Καρκίνος

Εκεί που νομίζατε ότι η δουλειά σας έχει βρει τον ρυθμό της και είστε σε καλό δρόμο, η μέρα έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι δεν πρέπει να επαναπαυτείτε, γιατί βρίσκεστε μόλις στην αρχή και θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε. Επιπλέον , ένα οικογενειακό πρόσωπο θα χρειαστεί την υποστήριξη και καθοδήγηση σας σήμερα. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και αρκετή από την υπομονή και πειθώ σας για να μπορέσετε να βοηθήσετε αποτελεσματικά.

Λέων

Οι περισσότεροι από τους Λέοντες θα είναι ευχαριστημένοι με τα γεγονότα της μέρας! Πολλές αναμένεται να είναι οι ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Είναι επίσης πιθανό να δεχτείτε μια πρόσκληση σε μια εκδήλωση. Εάν αισθάνεστε ωστόσο κουρασμένοι, καλύτερα θα ήταν να αρνηθείτε την πρόσκληση και να απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας. Συνιστάται στην περίπτωση αυτή να ξεκουραστείτε, να κάνετε μια βόλτα στην εξοχή, να δείτε μια όμορφη ταινία ή να διαβάσετε ένα λογοτεχνικό έργο.

Παρθένος

Δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η μέρα σας, καθώς θα βιώσετε μια απογοήτευση και βαθιά θλίψη από κοντινά σας πρόσωπα. Ένα ταξίδι που μπορεί να σχεδιάζατε με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή έναν μακροχρόνιο φίλο θα ακυρωθεί με γελοίες προφάσεις και δικαιολογίες. Αντί να ταλαιπωρείτε την ψυχή σας, αφιερώστε τη μέρα σας στο πώς να περάσετε εσείς και τα αγαπημένα σας άτομα καλά. Βρείτε μια καινούργια ασχολία για τον ελεύθερο σας χρόνο και χαθείτε για λίγο στον κόσμο σας…

Ζυγός

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας σήμερα, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μέρα θα σας φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα πολυπόθητα σχέδια σας. Απολαύστε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάτε την διάθεση σας με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο.

Σκορπιός

Σήμερα με την σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να σας απασχολεί περισσότερο η σχέση σας ή ο γάμος σας, αλλά δεν είναι η μέρα να εμβαθύνετε στην εξέταση των αισθημάτων σας. Κάποια νέα γνωριμία, μην περιμένετρε να έχει διάρκεια αν είστε single.

Τοξότης

Αποφύγετε όσο μπορείτε τις συζητήσεις, που μπορεί να καταλήξουν σε καυγάδες. Φροντίστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάποια απασχόληση, κατά προτίμηση χειρωνακτική. Αυξήστε την προσοχή και την παρατηρητικότητα σας! Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις μπορεί να πάρετε θαυμάσιες πληροφορίες!

Αιγόκερως

Αποφύγετε με κάθε τρόπο διαπληκτισμούς σήμερα ! Ένας καυγάς που εκ πρώτης όψεως θα σας φαίνεται μικρός και ασήμαντος, μπορεί να εξελιχθεί ανεξέλεγκτα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Διατηρήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας, όποιες και να είναι οι προκλήσεις που θα δεχτείτε. Από την άλλη, εάν είχατε ψυχρανθεί με κάποιο φιλικό πρόσωπο τελευταία, σήμερα μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Γενικά, καλό θα ήταν να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας με φίλους, οικογένεια ή με το ταίρι σας, σε ένα ασφαλές για σας περιβάλλον.

Υδροχόος

Θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Ο υπέρμετρος εγωισμός σας τυφλώνει, με συνέπεια να θέτετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας.

Ιχθείς

Κάποιο άτομο στον εργασιακό χώρο θα προσπαθήσει να σας μειώσει και να σας προσβάλει, κινούμενο καθαρά από αισθήματα ζηλοφθονίας απέναντι σας. Μην του δίνετε σημασία, το περιστατικό είναι ανάξιο λόγου. Μια μικρή κόπωση όμως που ενδεχομένως να αισθανθείτε δεν θα πρέπει να την αγνοήσετε. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση. Ελαφρώστε το πρόγραμμα σας από υποχρεώσεις και χαλαρώστε.

Πηγή: alindakanaki.gr

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Σάφρα (Σαρφατή): Ποια είναι η πλουσιότερη Ελληνίδα που θεωρείται ο «θηλυκός Ωνάσης» του 21ου αιώνα;

Keywords
Τυχαία Θέματα