Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η μητέρα του βρέφους – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σοκαρισμένη και ανήμπορη να πιστέψει την τραγωδία που χτύπησε την πόρτα της είναι η μητέρα του τριών μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση ροτβάιλερ, στα Γλυκά Νερά.

Όπως υποστήριξε η ίδια, είχε αφήσει μόνο του το μόλις δύο μηνών κοριτσάκι στην κούνια του το σαλόνι προκειμένου να καθαρίσει το σπίτι ενώ το σκυλί ήταν περιορισμένο μόνο του στο μπαλκόνι, με την μπαλκονόπορτα ανοικτή και μια σήτα να εμποδίζει την είσοδο του στο εσωτερικό. Όπως αναφέρει η μητέρα το σκυλί κατάφερε να ξεσκίσει την σήτα να εισέλθει στο σαλόνι και να επιτεθεί

στο παιδί.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρεται πως το παιδί έφερε εκδορές και εκχυμώσεις σε όλο τον κορμό του, ενώ οι γονείς του κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Σύμφωνα με τους γείτονες, το σκυλί βρισκόταν συνεχώς στο μπαλκόνι.

Το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο αναφέρεται πως το βρέφος που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειάς του, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος.

Η σωρός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Σημειώνεται ότι προσωπικό της φιλοζωικής έσπευσε στο διαμέρισμα της οικογένειας και περισυνέλεξε το σκυλί το οποίο βρισκόταν κατά το χρόνο εκείνο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Το σκυλί θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις της Φιλοζωικής όπου ειδικοί θα προβούν στους απαραίτητους ελέγχους, εποπτεύοντας την συμπεριφορά του, προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως είναι επιθετικό και ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το αν πρόκειται να θανατωθεί ή όχι.

The post Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η μητέρα του βρέφους – Το ιατρικό ανακοινωθέν appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα