Στην έκθεση «Future of Joy» στο Μιλάνο!

Το BMW Group Design δίνει το παρών στο Salone del Mobile 2024 με θέμα τη Neue Klasse.

«Η Neue Klasse αντιπροσωπεύει την επόμενη γενιά οχημάτων BMW, η οποία είναι ηλεκτρική, ψηφιακή και κυκλική», σχολιάζει ο Adrian van Hooydonk, επικεφαλής του BMW Group

Design.

«Πρόκειται για κάτι που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού για ολόκληρη την εταιρεία. Αυτή η αλλαγή είναι ιδιαίτερα εμφανής στη σχεδίαση.

Είτε μέσω της συγχώνευσης αναλογικού και ψηφιακού κόσμου και των νέων υλικών βιολογικής προέλευσης, είτε μέσω της μονολιθικής σχεδιαστικής γλώσσας που περιορίζεται στα ουσιώδη».

Το “FUTURE OF JOY” by BMW Design παρουσιάζει περιβάλλοντα εργασίας στα οποία οι σχεδιαστές της BMW αναπτύσσουν πρωτοποριακές λύσεις για την ηλεκτρική, ψηφιακή και κυκλική κινητικότητα του αύριο.

Οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τη νέα στρατηγική σχεδιασμού και τη διαδικασία ανάπτυξης των δύο οχημάτων Vision και θα μπορούν να δουν, να ακούσουν, να αισθανθούν, να γευτούν, ακόμα και να μυρίσουν την Neue Klasse.

Περνώντας την πύλη εισόδου, η οποία είναι ιδιαίτερα ελκυστική με το floral design της, οι επισκέπτες εισέρχονται σε έναν νέο κόσμο. Από τον δρόμο, γίνεται ήδη αντιληπτή η αύρα της BMW Vision Neue Klasse.

Με μια διακριτική εμπειρία ήχου και αρώματος, οι επισκέπτες βιώνουν άμεσα την αίσθηση ενός αισιόδοξου και εμπνευσμένου μέλλοντος.

Αυτό γίνεται ξεκάθαρο με την BMW Vision Neue Klasse, η οποία δεσπόζει στο κέντρο του προαύλιου χώρου αναδεικνύοντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της BMW, που συνοψίζεται στο τρίπτυχο ‘καθαρή, κομψή και διαχρονική’. Το αίθριο γίνεται τόπος συνάντησης, έμπνευσης και ανταλλαγής ιδεών.

Μεταβαίνοντας στο εσωτερικό της έκθεσης “FUTURE OF JOY” by BMW Design, ο επισκέπτης εισέρχεται σε έναν πιο ζεστό κόσμο χρωμάτων με κίτρινους και πορτοκαλί τόνους.

Εξερευνώντας τους διαφορετικούς τομείς σχεδίασης, όπως το εσωτερικό και το εξωτερικό, η σχεδίαση χρωμάτων και επενδύσεων, καθώς και ο σχεδιασμός διεπαφής χρήστη και ήχου, ανακαλύπτει πώς οι μέχρι πρότινος ανεξάρτητες κατηγορίες συγχωνεύονται μεταξύ τους και μαζί δημιουργούν μια ολιστική εμπειρία για τον χρήστη.

Ένα φωτιστικό σόου παίζει με τις χρωματικές φιλοσοφίες των δύο οχημάτων: κίτρινο για την BMW Vision Neue Klasse και πορτοκαλί για την BMW Vision Neue Klasse X.

Η ματ ασημί οροφή της αίθουσας δημιουργεί μια αίσθηση ατελείωτου χώρου ως αποτέλεσμα της αντανάκλασης συμβολίζοντας την αρμονία μεταξύ ανθρώπων και τεχνολογίας.

Βιώσιμα δείγματα χρωμάτων και υλικών, έργα τέχνης από τη διαδικασία εργασιών και σχεδίασης και παρουσιάσεις πολυμέσων των BMW Vision Neue Klasse και BMW Vision Neue Klasse X επιτρέπουν στο κοινό να βυθιστεί στην αίσθηση της ‘θετικής ελαφρότητας’ της Neue Klasse.

Το “FUTURE OF JOY” by BMW Design θα λειτουργεί στο πλαίσιο του Salone del Mobile από σήμερα ως την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 και ώρες 10 π.μ. – 7 μ.μ. στο House of BMW στη Via Monte Napoleone 12 στο Μιλάνο.

Διαβάστε επίσης:

Χάμιλτον: Υπάρχουν τόσα να κάνω στη ζωή!

F1 2025: Με 24 αγώνες!

Μοτοδυναμική: Διάκριση στα Sports Marketing Awards 2024

Keywords
Αναζητήσεις
stin-ekthesi-future-of-joy-sto-milano.htm
Τυχαία Θέματα