Έναρξη τραπεζικής σχέσης σε λιγότερο από 15΄από την Τράπεζα Πειραιώς

«Εργαλεία» για τους νέους επαγγελματίες που ξεκινούν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα δίνει η Τράπεζα Πειραιώς. Σε ένα περιβάλλον όπου υπάρχουν ευκαιρίες για την ίδρυση, λειτουργία και ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων μέσα από εθνικά προγράμματα και δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, η Τράπεζα ενισχύει τις προσπάθειες των νέων επαγγελματιών με ένα πακέτο σύγχρονων προϊόντων, σε συνδυασμό με υπηρεσίες που προσφέρουν ταχύτητα, ευελιξία και αυτονομία.

Η νέα

υπηρεσία Digital Onboarding για «Ελεύθερους Επαγγελματίες & Ατομικές Επιχειρήσεις» της Τράπεζας Πειραιώς παρέχει σε νεοφυείς επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες & ατομικές επιχειρήσεις τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τη σχέση τους με την Τράπεζα εξ αποστάσεως, σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Αξιοποιώντας την νέα υπηρεσία, ο επαγγελματίας εξοικονομεί χρόνο και έχει πλέον την ευελιξία να χρησιμοποιήσει άμεσα τις λειτουργικότητες που προσφέρει το winbank mobile app.

Η υπηρεσία παρέχεται με διευρυμένο ωράριο, τις καθημερινές 08:00-20:30 και το Σάββατο 10:00-15:30, ενώ η  διαδικασία ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά (online) μέσω smartphone που υποστηρίζει λειτουργικό iOS ή android, χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιηθεί επίσκεψη του πελάτη σε κατάστημα σε κανένα στάδιο.

Το Digital Onboarding απευθύνεται σε επαγγελματίες που διαθέτουν ελληνικό δελτίο ταυτότητας, κωδικούς TAXISnet και είναι υπόχρεοι φορολογικά στην Ελλάδα. Για την επιτυχή ολοκλήρωση της απομακρυσμένης εγγραφής είναι απαραίτητη η ύπαρξη επικαιροποιημένων στοιχείων στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.).

Η άντληση των στοιχείων του πελάτη (ταυτοποιητικά/ επαγγελματικά/ φορολογικά έγγραφα και τηλέφωνα επικοινωνίας) γίνεται αποκλειστικά μέσω διασύνδεσης με την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), μετά από καταχώρηση των κωδικών TAXISnet.

Mε τη χρήση της υπηρεσίας Digital Onboarding, ο νέος επαγγελματίας πελάτης αποκτά επαγγελματικό λογαριασμό όψεως (εμπορικό λογαριασμό), επαγγελματική χρεωστική κάρτα (business debit) και πρόσβαση στα κανάλια ψηφιακής εξυπηρέτησης της winbank.

Πρόκειται για μία ακόμη υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς με κοινωνικά χαρακτηριστικά, καθώς επιτρέπει στους επαγγελματίες που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές ή είναι ΑμεΑ που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετακίνησης, να γίνουν πελάτες της Τράπεζας χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή τους σε κατάστημα.

Επιπροσθέτως, παρέχεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης ατόμων με προβλήματα ακοής από εκπροσώπους που έχουν εκπαιδευτεί στις βασικές αρχές της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Με το Digital Onboarding για ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις -η υπηρεσία παρέχεται και στους νέους ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας – η Πειραιώς ενισχύει το ευρύ φάσμα ψηφιακών προϊόντων και υποστήριξης που προσφέρει στις επιχειρήσεις, στηρίζοντας ιδιαίτερα τις νέες επιχειρηματικές προσπάθειες που εντείνονται στην ελληνική οικονομία, η οποία κατέγραψε το 2023 ρεκόρ στην ίδρυση νέων επιχειρήσεων.

Keywords
Αναζητήσεις
enarxi-trapezikis-schesis-se-ligotero-apo-15apo-tin-trapeza-peiraios.htm
Τυχαία Θέματα