Ριχάρδος: «Έχω το δικαίωμα να ζω όσο χλιδάτη ζωή θέλω»

Η διακοπή του σχολείου, η σύλληψή του και οι απειλές για τη ζωή του

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» ήταν χθες ο γνωστός ενεχυροδανειστής, Ριχάρδος, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του, την ενασχόλησή του με τον χρυσό, αλλά και την περιπέτεια που είχε με την σύλληψή του.

Ο ενεχυροδανειστής που έχει περισσότερα από 100 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το

εξωτερικό, ενώ έχει γίνει γνωστός και από τις διαφημίσεις του στην τηλεόραση, μίλησε στην παρουσιάστρια τόσο για τα παιδικά του χρόνια, όσο και για την ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο επάγγελμα.

To τέλος του σχολείου και η δουλειά του παλιατζή

Όπως αποκάλυψε ο Ριχάρδος, στα 12 του χρόνια εγκατέλειψε το σχολείο και εργάστηκε ως παλιατζής. «Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός και με μεγάλωσε ο πατέρας μου. Έχω πάει μόνο μια τάξη στο Γυμνάσιο, δε μου άρεσε το σχολείο. Δε μετάνιωσα που άφησα το σχολείο, απ’ ό,τι φάνηκε δε μου χρειάστηκε!».

Η σύλληψη

O Ριχάρδος κατά τη σύλληψή του

Παράλληλα, ο ενεχυροδανειστής αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που είχε με το νόμο, όταν το όνομά του ενεπλάκη με το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού. Η περιπέτεια αυτή έλαβε χώρα 1,5 χρόνο πριν, όταν ο ίδιος συνελήφθη, ως κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο χρυσού. Ο Ριχάρδος τόνισε και πάλι από που ξεκίνησε, υποστηρίζοντας ότι έχει το δικαίωμα να ζει όσο χλιδάτη ζωή θέλει.

Ο διάσημος ενεχυροδανειστής είπε συγκεκριμένα «Τα χρήματα είναι πιο όμορφα από τα χρυσαφικά. Η σύλληψη μου, η περιπέτεια μου με τη δικαιοσύνη ήταν μια παρεξήγηση. Έχω το δικαίωμα να έχω όσο χλιδάτη ζωή θέλω!».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επαφή του με τον χρυσό και τα κοσμήματα, αλλά και στις διάσημες και πολυσυζητημένες διαφημίσεις του.

«Με τόσο χρυσάφι που έχω δει, αισθάνομαι σαν πειρατής», είπε χαρακτηριστικά ο Ριχάρδος και συμπλήρωσε «Η λάμψη του μπριγιάν μπορεί να σε τρελάνει». Αναφερόμενος στις διαφημίσεις της επιχείρησής του στην τηλεόραση, παραδέχθηκε ότι τον εκνευρίζουν.

Τέλος, ο Ριχάρδος προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη στην Ελεονώρα Μελέτη, λέγοντας ότι το τελευταίο διάστημα δέχεται απειλές για τη ζωή του, γι’ αυτό και έχει προσωπική φρουρά να τον συνοδεύει.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μερικές από τις δηλώσεις του Ριχάρδου στην εκπομπή «Μεσάνυχτα»:

The post Ριχάρδος: «Έχω το δικαίωμα να ζω όσο χλιδάτη ζωή θέλω» appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα