Οι πρώτες γκρίνιες για τα υπουργικά χαρτοφυλάκια – Τι ήθελαν η Κεφαλογιάννη και ο Κικίλιας

16:09 8/7/2019 - Πηγή: Mononews

Γκρίνιες με το «καλημέρα» από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι μάλλον δεν μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα υπουργικά πόστα, στα οποία τους τοποθετεί ο νέος πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr, δυσαρεστημένη με την τοποθέτησή της στο υπουργείο Τουρισμού φέρεται να είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία επιθυμούσε να αναλάβει καθήκοντα υπουργού Πολιτισμού. Η διαφωνία της φαίνεται να είναι τόσο έντονη, που πιθανότατα δεν θα δεχτεί να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο.

Για την θέση του υπουργού Πολιτισμού προορίζεται, σύμφωνα με

τις υπάρχουσες πληροφορίες η αρχαιολόγος και πρώην γγ του υπουργείου Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Άλλος δυσαρεστημένος φέρεται να είναι ο Βασίλης Κικίλιας. Μέχρι πρότινος οι πληροφορίες τον ήθελαν να αναλαμβάνει το πόστο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, θέση την οποία επιθυμούσε και ο ίδιος. Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο κ. Κικίλιας μάλλον οδεύει για το υπουργείο Υγείας.

Τόσο η Όλγα Κεφαλογιάννη όσο και ο Βασίλης Κικίλιας εξελέγησαν στην Α’ Αθηνών, η κ. Κεφαλογιάννη πρώτη σε σταυρούς (περισσότερους από 45.000) και ο κ. Κικίλιας δεύτερος (πάνω από 38.000).

The post Οι πρώτες γκρίνιες για τα υπουργικά χαρτοφυλάκια – Τι ήθελαν η Κεφαλογιάννη και ο Κικίλιας appeared first on mononews.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα