Το σχόλιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου για το εκλογικό αποτέλεσμα (pic)

15:37 8/7/2019 - Πηγή: Mononews

Η νέα εβδομάδα που ξεκίνησε έφερε μαζί της και μια νέα κυβέρνηση, μετά το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα. Οι εθνικές εκλογές, καθώς και το αποτέλεσμά τους, πλέον, αποτελούν αναμφισβήτητα το θέμα των ημερών για όλους τους πολίτες.

Για το λόγο αυτό, οι χθεσινές εξελίξεις δεν πέρασαν απαρατήρητες από την παρουσιάστρια του Alpha,

Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία, όπως και άλλες φορές, έτσι και τώρα παρακολούθησε την επικαιρότητα και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στα social media.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, το πρωί της Δευτέρας ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία με την ανατολή του ήλιου στην Αθήνα και στη λεζάντα έγραψε:

«Κάτι…καινούριο ανατέλλει. Ελπίζω για το καλύτερο. Καλή εβδομάδα! #goodmorning#goodenergy #thinkpositive#goodvibesonly #newweek#lovemycountry».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της παρουσιάστριας με το σχόλιο για τις εκλογές και την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη:

View this post on Instagram

Κάτι…καινούριο ανατέλλει. Ελπίζω για το καλύτερο. Καλή εβδομάδα! #goodmorning #goodenergy #thinkpositive #goodvibesonly #newweek #lovemycountry

A post shared by Vicky Chatzivasileiou (@vikyhatzivasiliou) on Jul 7, 2019 at 11:54pm PDT

The post Το σχόλιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου για το εκλογικό αποτέλεσμα (pic) appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα