Νέος συναγερμός στη Βοιωτία: Θετικός στον κορονοϊό προμηθευτής επιχειρήσεων εστίασης

Ανησυχία έχει προκαλέσει ο νέος συναγερμός που σήμανε στη Βοιωτία, καθώς θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε οδηγός προμηθευτικής εταιρείας που συνεργάζεται με επιχειρήσεις εστίασης και έρχεται σε επαφή καθημερινά με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τόσο ο οδηγός όσο και η σύζυγός του έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Ιδιοκτήτες καταστημάτων που έρχονταν καθημερινά σε επαφή με τον συγκεκριμένο προμηθευτή έχουν ήδη ειδοποιηθεί

να μεταβούν στα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας για να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης του ιού.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στο νοσοκομείο Λιβαδειάς είναι σε εξέλιξη ήδη δειγματοληψία επιχειρηματιών από την Αλίαρτο και τη Λιβαδειά.

Φόβοι για διασπορά σε Θήβα και Εύβοια από μια κηδεία

Την ίδια ώρα, φόβο για μεγάλη διασπορά του ιού στο χωριό Μουρίκι της Θήβας, έχει προκαλέσει μια κηδεία με περισσότερους από 200 παρευρισκομένους, μεταξύ των οποίων, βρέθηκαν τρία άτομα θετικά στον κορονοϊό.

Πρόκειται για την 63χρονη αδελφή του θανόντα, η οποία παρά τον πυρετό που παρουσίασε παρευρέθηκε στην κηδεία, ενώ θετικοί βρέθηκαν και ο σύζυγός της, αλλά και ο ανηψιός της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν ενημέρωσε κανέναν ότι εμφάνισε πυρετό, ενώ αργότερα βρέθηκε θετική στην covid-19.

Πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «ΝΙΜΤΣ».

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προχώρησε σε ισχυρή σύσταση για μέτρα αυτοπροστασίας από τον κορoνοϊό σε οικισμούς του Δήμου Θηβαίων και Δήμου Χαλκιδέων, ενώ ο ΕΟΔΥ πραγματοποιεί ιχνηλάτηση περίπου 1.200 επαφών.

Keywords
Τυχαία Θέματα