Μέγκαν Μαρκλ: Το Megxit είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στον Χάρι – Ήταν ζήτημα «ζωής ή θανάτου»

«Η αποφασή μας να αποχωρήσουμε από την βασιλική οικογένεια είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στον πρίγκιπα Χάρι». Αυτό φέρεται να δηλώνει η Μέγκαν Μαρκλ σε στενούς φίλους της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail

Πρόκειται για μία απόφαση που αιφνιδίασε και σόκαρε την Μεγάλη Βρετανία. Ωστόσο, η Μέγκαν υποστηρίζει ότι η αγάπη της για τον Χάρι το έκανε όλο αυτό δυνατό.

«Είπε ότι όπως το δικό της, έτσι και το δικό του πνεύμα είχε συνθλιβεί και απλά δεν άντεχε να τον

βλέπει να υποφέρει άλλο», πρόσθεσε η πηγή από το φιλικό περιβάλλον της Μαρκλ.

Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη πρώην ηθοποιός πέταξε για Βανκούβερ μαζί με τον γιο της, Άρτσι, αμέσως μετά την ανακοίνωση-«βόμβα», ενώ την Δευτέρα επέστρεψε στο πλευρό τους ο 35χρονος Χάρι, τον οποίο εντόπισαν οι φωτογράφοι έξω από το αεροδρόμιο.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, για πρώτη φορά οι παπαράτσι «συνέλαβαν» την Μέγκαν να απολαμβάνει την βόλτα της με τον Άρτσι και τα σκυλιά τους σε πάρκο, που βρίσκεται κοντά στην πολυτελή έπαυλη των 14 εκατομμυρίων δολαρίων, όπου διαμένουν προσωρινά οικογενειακώς.

Πρόκειται για το ίδιο σπίτι, όπου το ζευγάρι πέρασε τις γιορτές των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων.

Παρ’ όλο που δημοσιεύματα θέλουν τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσεξ να μετακομίζουν άμεσα στην έπαυλη των ονείρων τους, η ίδια πηγή αποκάλυψε στην Daily Mail ότι δεν σχεδιάζουν να εγκαταλείψουν την οικία των 14 εκατομμυρίων σύντομα, καθώς η Μέγκαν το νιώθει «περισσότερο σαν στο σπίτι της απ’ ότι ένιωθε στη Μεγάλη Βρετανία».

Ο πρίγκιπας Χάρι έξω από το αεροδρόμιο

Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει ότι το ζευγάρι σκοπεύει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον όρο «βασιλικός» στην ιστοσελίδα τους SussexRoyal, ενώ θα διατηρήσει το ίδιο όνομα χρήστη στο λογαριασμό τους στο Instagram.

«Η Μέγκαν λέει ότι πάντα θα θεωρούνται βασιλικοί, ανεξαρτήτως που ζουν ή τι κάνουν», αναφέρει η ίδια πηγή.

«Περιέγραψε τον εαυτό της και τον Χάρι ως game changers που προορίζονται να αλλάξουν το status quo. Και τώρα μπορούν επιτέλους να κάνουν ό,τι θέλουν», πρόσθεσε.

Όπως αποκάλυψε στενός φίλος της Μαρκλ στην βρετανική ιστοσελίδα, η ίδια ένιωθε την ψυχή της να συντρίβεται όσο έμενε με την βασιλική οικογένεια και δεν ήθελε να μεγαλώσει τον Άρτσι σε ένα τόσο τοξικό περιβάλλον.

Πλέον, η Μέγκαν μπορεί επιτέλους να αναπνεύσει, να γίνει και πάλι η κυρίαρχη του εαυτού της και να ζήσει ελεύθερα.

«Είπε στον στενό της κύκλο ότι η απόφασή της να φύγουν ήταν ζήτημα ζωής ή θανάτου -εννοούσε τον θάνατο του πνεύματός της. Επιπλέον, ένιωθε ότι δεν είχε τη δυνατότητα να γίνει η καλύτερη μαμά για τον Άρτσι, εφόσον δεν ήταν ο πραγματικός, αυθεντικός της εαυτός. Κάτι που ένιωθε ότι δεν θα μπορούσε να είναι γύρω από την βασιλική οικογένεια.

Είπε ότι δεν ήθελε να δέχεται ο Άρτσι τόσο στρες και άγχος. Ήταν ένα τοξικό περιβάλλον για εκείνον, αφού υπήρχαν πολλές εντάσεις και απογοητεύσεις», κατέληξε η πηγή.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ με τον γιο τουςΤόμας Μαρκλ: «Ντρέπομαι για την απόφασή τους»

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της Μαρκλ, Τόμας με τον οποίο δεν έχουν σχέσεις, παραχώρησε συνέντευξη στο Channel 5, όπου εξομολογήθηκε ότι νιώθει ντροπή για την απόφαση της κόρης του και του Χάρι.

«Κάθε νεαρή κοπέλα ονειρεύεται να γίνει πριγκίπισσα. Τα κατάφερε και τώρα τα πετάει όλα για τα λεφτά», δήλωσε ο Τόμας Μαρκλ συμπληρώνοντας ότι «Όπως φαίνεται 3 εκατομμύρια λίρες και ένα σπίτι με 26 δωμάτια δεν τους αρκούσε. Είναι ντροπιαστικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα