Η Celestyal παρουσιάζει τις νέες θεραπείες spa στο πλαίσιο της εμπειρίας «Sozo Experience»

Η Celestyal παρουσιάζει μια σειρά από νέες θεραπείες ευεξίας και spa στο πλαίσιο της εμπειρίας «Sozo Experience» που προσφέρει στα πλοία της, Celestyal Journey και Celestyal Discovery.

Η υπηρεσία «Sozo Experience» είναι εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική παράδοση με δραστηριότητες ευεξίας και ιδέες που έχουν σχεδιαστεί για να αναζωογονούν  το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν στο Sozo Spa

 τις νέες θεραπείες προσώπου Vie Collection που είναι εμπνευσμένες από την αισθητική ιατρική και έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με ειδικούς του κλάδου. Οι θεραπείες περιλαμβάνουν:

πύκνωση και εξομάλυνση των ρυτίδων τριών διαστάσεων – συμπληρωματική ή εναλλακτική θεραπεία προσώπου σε σχέση με το Botox.επιλογή ανόρθωσης και σύσφιξης pro-collagen, που περιλαμβάνει συνεδρία μασάζ και εντατικά προϊόντα που εφαρμόζονται με  τεχνικές laser, φωτοθεραπείες LED και μικροβελονισμού.εξατομικευμένη αναζωογονητική μεσοδυναμική θεραπεία, εμπνευσμένη από συνεδρία μεσοθεραπείας αισθητικής ιατρικής.

Η σειρά εφαρμόζει επίσης θεραπείες, εμπνευσμένες από την πρακτική της Ayurveda που έχει τις ρίζες της στον Βεδικό πολιτισμό της Ινδίας και αποτελεί μια μέθοδο φυσικής ίασης που επικεντρώνεται στην κατανόηση των ανθρώπων μέσω πέντε στοιχείων – της γης, του νερού, της φωτιάς, του αέρα και του αιθέρα.

Οι επιλογές που προσφέρονται στο Celestyal Journey και στο Celestyal Discovery περιλαμβάνουν:

Μασάζ κεφαλήςΜασάζ προσώπου και σώματος με τεχνική Ayurveda – Εστιάζοντας στα σημεία ζωτικής ενέργειας marma και στους μύες του προσώπου, στοχεύει στην ανακούφιση από την ένταση, την αποτοξίνωση και την αναζωογόνηση των ιστών του προσώπου, ενώ συμπληρώνεται από μασάζ σώματος.Θεραπεία με φυτικό πουγκί KizhiΜασάζ με λάδι Ayurveda, AbhyangaΜασάζ προσώπου και κεφαλής NasyamΕλαφρύ μασάζ ποδιών με τεχνική Ayurveda – Ένα ελαφρύ μασάζ ποδιών μπορεί να περιλαμβάνει απαλές κινήσεις με ζεστά φυτικά έλαια όπως σησαμέλαιο ή λάδι καρύδας, εστιάζοντας στην τόνωση της κυκλοφορίας και τη χαλάρωση των μυών. Στην αρχή εκτελείται με κινήσεις από τον αστράγαλο προς τον μηρό και στη συνέχεια ενσωματώνονται κυκλικές κινήσεις γύρω από το γόνατο και τους μύες της γάμπας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την αναζωογόνηση των ποδιών.

Οι τιμές των θεραπειών κυμαίνονται από €72 έως €122.

Για να ολοκληρωθεί η εμπειρία ευεξίας, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν smoothies με superfood στο μπαρ Fig & Honey, παρασκευασμένα με σπάνια συστατικά, όπως ροζ pitaya και μπλε σπιρουλίνα.

Ο κύριος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι η ευεξία και η χαλάρωση αποτελούν βασικά στοιχεία της σύγχρονης εμπειρίας της κρουαζιέρας, με τους επιβάτες μας να επιθυμούν όχι μόνο να εξερευνήσουν την υπέροχη συλλογή προορισμών μας, αλλά και να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους επάνω στο πλοίο  για να εστιάσουν στην προσωπική τους ευεξία. Οι νέες υπηρεσίες στο Sozo Spa αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουμε επάνω στο πλοίο και έρχονται να ανταποκριθούν αρμονικά με την προσδοκία  των επιβατών μας να ολοκληρώνουν την κρουαζιέρα τους ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι και να αισθάνονται πως έχουν βιώσει την απόλυτη εμπειρία ευεξίας».

Διαβάστε επίσης:

ΟΛΠ Α.Ε.: Νέα υψηλά έσοδα και κέρδη – Αυξήθηκε κατά 29% το προτεινόμενο μέρισμα

Συνάντηση Στυλιανίδη με τον υπουργό Γαλάζιας οικονομίας της Νιγηρίας

Χατζημανώλη: Αρχίζει στις 29 Μαΐου τα δρομολόγια το Daleela από Λεμεσό για Πειραιά

Keywords
Αναζητήσεις
i-celestyal-parousiazei-tis-nees-therapeies-spa-sto-plaisio-tis-ebeirias-sozo-experience.htm
Τυχαία Θέματα