Αντώνης Αλεξανδρίδης: Τι δήλωνε πριν μπει στο σπίτι του Big Brother

10:39 7/9/2020 - Πηγή: Mononews

Όλοι οι παίκτες που επιλέχθηκαν να μπουν στο σπίτι του Big Brother πέρασαν από συνεντεύξεις και ψυχοσωματικά τεστ, ενώ από την αρχή εξέφρασαν ξεκάθαρα τις απόψεις τους σχετικά με θέματα, όπως την σεξουαλικότητα, το φύλο, τον ρατσισμό, τη θρησκεία.

Ένας από τους παίκτες που από την αρχή εξέφρασε αναχρονιστικές και προκλητικές απόψεις ήταν ο Αντώνης Αλεξανδρίδης από την Κρήτη,

ο οποίος έδειξε τα πραγματικά του χρώματα και μέσα στο σπίτι, με το χυδαίο σεξιστικό σχόλιο περί βιασμού που έκανε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του «σκληρού» ριάλιτι και είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του.

«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό», δήλωσε ο παίκτης με πονηρό χαμόγελο το βράδυ του Σαββάτου, προκαλώντας την οργή του κόσμου που παρακολουθούσε το live streaming του παιχνιδιού.

Πριν, όμως, μπει στο σπίτι, το συνοδευτικό κείμενο για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη έγραφε:

«Είναι 31 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender. Σπούδασε μηχανολογία στο Λονδίνο, αλλά δεν ήθελε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και είναι πολύ αυστηρός με τη διατροφή του. Είναι άνδρας κυνηγός, όπως ο ίδιος δηλώνει, και θέλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν αντέχει την ακαταστασία και ενοχλείται όταν πειράζουν τα πράγματά του».

Στο βίντεό του για την γνωριμία του με τους τηλεθεατές, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δήλωσε: «Το σεξ στη ζωή μου παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Δηλαδή και άρρωστος να είμαι, άμα δεν έχουμε σεξ θα πεθάνω. Ο τύπος της γυναίκας που μπορεί να με τρελάνει, είναι μια γυναίκα να με γράφει κι εγώ να την κυνηγάω σαν τον σκύλο».

Βέβαια, ο παίκτης από την Κρήτη είχε δείξει και άλλα δείγματα «γραφής» με ακόμα μία δήλωσή του. «Δεν μπορώ να κάνω σίγουρα παρέα με τους gay. Δεν θέλω να μου τρίβονται, σαλιαρίζουνε, να με φιλάνε… Δεν θέλω τέτοια, μακριά καλύτερα!», είχε πει.

Μέσα στο σπίτι του Big Brother, οι παίκτες δεν συγκρατούνται παρά τις κάμερες που καταγράφουν την κάθε τους κίνηση και λέξη. Σε άλλη στιγμή, ο ίδιος παίκτης είχε δηλώσει: «Οι χοντρές δε μετράνε για γυναίκες» και «Αν δε φάει κ!@# η γυναίκα, δε στρώνει».

Πλέον, το live streaming έχει διακοπεί, ενώ οι χορηγοί αποχωρούν μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα