Oι πιο τοξικοί τύποι αντρών που καλό είναι να αποφύγετε

Ένας τοξικός χαρακτήρας, δεν έχει το προνόμιο κάποιου φύλου. Πολύ συχνά μάλιστα, οι γυναίκες έχουν τη φήμη, ότι είναι αυτές που με τη συμπεριφορά τους απομακρύνουν έναν άντρα, κάνοντας τον να αποφεύγει τη δέσμευση, ή ακόμα χειρότερα καταλήγουν σε μία συμβατική σχέση μαζί του.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που μπορεί να ισχύει ακριβώς το ανάποδο. Παρόλα αυτά όμως, επειδή το θέμα αφορά όλους μας, έχει σημασία να μπορείτε να αναγνωρίσετε τα σημάδια ενός τοξικού αντρικού χαρακτήρα, αρκεί στη συνέχεια να μην σταθείτε στην επιφάνεια του πράγματος. Είναι εξίσου απαραίτητο να κάνετε και μία εσωτερική

αναζήτηση, για ποιο λόγο προσελκύετε τη συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων, αφού όπως πιστεύετε, το μόνο που αναζητάτε, είναι μία ισορροπημένη σχέση.

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, πολλές φορές τυχαίνει οι επιλογές μας να αντανακλούν φοβίες ή να συνδέονται με προσωπικά μας βιώματα. Δείτε ποιοι είναι οι πιο τοξικοί τύποι αντρών και για ποιο λόγο ενδεχομένως, συνεχίζετε να έχετε τριβή μαζί τους, ενώ καλό θα ήταν να τους αποφύγετε:

Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits. gr

Keywords
Τυχαία Θέματα