«Βομβάρδισε» το τουίτερ με αναρτήσεις ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά τη βόλτα με αυτοκίνητο παρά τον κορωνοϊό

Με συνεχή tweets βομβάρδισε το twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μετά την… βόλτα με το αυτοκίνητο που έκανε έξω από το στρατιωτιωτικό νοσοκομείο που νοσηλεύεται με κορονοϊό.

Μέσα σε περίπου μία ώρα, ο Αμερικανός ηγέτης έγραψε σχεδόν 20 tweets με προεκλογικά συνθήματα, προσπαθώντας να πείσει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι είναι απολύτως προετοιμασμένος για

τις επερχόμενες εκλογές.

TODAY is the LAST day to register to VOTE in ARIZONA, FLORIDA, GEORGIA, OHIO, AND TEXAS! Click below for more information, and let’s #MAGA! https://t.co/gsFSghkmdM

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 5, 2020

Επιπλέον έγραψε σε αναρτήσεις του:

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για να εγγραφείτε στην ψηφοφορία για την Αριζόνα, τη Φλόριντα, την Τζόρτζια, το Οχάιο και το Τέξας.

Για να επιστρέψουν οι στρατιώτες μας σπίτι. Για να γίνει η δεύτερη τροποποποίηση (υπέρ της οπλοκατοχής). Ψηφίστε!

Για την καταπολέμηση των fake news των media. Ψηφίστε!

Για το δικαιώματα των αγέννητων παιδιών. Ψηφίστε!Για δύναμη διαστήματος. Ψηφίστε!

Καλύτερα ποσοστά αποδοχής ανάμεσα στους Βετεράνους. Ψηφίστε!

Οι μεγαλύτερες περικοπές φόρων όλτων των εποχών και άλλες που έρχονται. Ψηφίστε!

Θρησκευτική ελευθερία. Ψηφίστε! Νόμος και Τάξη. Ψηφίστε!Δυνατότερος από ποτέ στρατός. Ψηφίστε!

Για χρηματιστήριο στα ύψη. Ψηφίστε! Ψηφοφόροι της Βιρτζίνια! Ο κυβερνήτης σας θέλει να εξαλείψει τη δεύτερη τροπολογία. Τον σταμάτησα. Είμαι ο μόνος ανάμεσα σε εσάς και τη δεύτερη τροπολογία. Δουλεύουμε σκληρά στη Βιρτζίνια. Είναι στο παιχνίδι.Ψηφίστε για τον αγαπημένο σας Πρόεδρο ή αποχαιρετήστε τους χαμηλούς φόρους και την οπλοχρησία!

Για τον Γουόλτερ Σάουμπ, πρώην διευθυντή της Υπηρεσίας Κυβερνητικής Δεοντολογίας ο οποίος είχε διοριστεί επί προεδρίας Ομπάμα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει φρικάρει…

«Ο Τραμπ φρικάρει σήμερα στο Twitter επειδή είναι άρρωστος δεν είναι όμως διασκεδαστικό όταν τα άλλα παιδιά παίζουν έξω. Η κίνηση των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ έξω από το νοσοκομείο προκάλεσε κριτική και ο ίδιος έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του προσωπικού που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο», όπως σχολιάζει -στο Twitter- o Γουόλτερ Σάουμπ.

Αντιθέτως, για τον Κόρι Λεβαντόφσκι, πρώην διευθυντή της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ, το γεγονός ότι ο ασθενής πρόεδρος άρχισε να κόβει βόλτες με το αυτοκίνητο το έκανε για καλό σκοπό:

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Λεβαντόφσκι δήλωσε:  «Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους οπαδούς του που στέκονταν εκεί έξω για ημέρες και τον στήριζαν»

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, η οποία προσβλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό, δήλωσε ότι «αισθάνομαι καλά και συνεχίζω να ξεκουράζομαι στο σπίτι».

My family is grateful for all of the prayers & support! I am feeling good & will continue to rest at home. Thank you to medical staff & caretakers everywhere, & my continued prayers for those who are ill or have a family member impacted by the virus.

— Melania Trump (@FLOTUS) October 5, 2020

Σε άλλο μήνυμά της ευχαρίστησε τον κόσμο για τις προσευχές και την υποστήριξη και ευχαρίστησε το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που βοηθούν τους αρρώστους και την οικογένειά της.

Θετική εντοπίστηκε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιλι Μακενάνι, που ανακοίνωσε μέσω twitter την είδηση, σημειώνοντας ότι από σήμερα τίθεται σε καραντίνα και θα εργάζεται εξ αποστάσεως. Όπως έγραψε, μετά από μια σειρά από αρνητικά τεστ, σήμερα το πρωί εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό. Ωστόσο, δεν έχει συμπτώματα.

pic.twitter.com/SKT9xq8rqs

— Kayleigh McEnany (@PressSec) October 5, 2020

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα: Ο Τραμπ ήξερε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό όταν μιλούσε στο Fox το βράδυ της Πέμπτης. «Μην το πεις σε κανέναν» είπε στον σύμβουλό του, σύμφωνα με τη Wall Street Journal 

The post «Βομβάρδισε» το τουίτερ με αναρτήσεις ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά τη βόλτα με αυτοκίνητο παρά τον κορωνοϊό appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα