Αναζητούσε επί 30 χρόνια την κόρη που είχε δώσει για υιοθεσία και βρέθηκε στα ίχνη του δολοφόνου της

Μία απίστευτη ιστορία έζησε η 62χρονη Κάθι Τερκάνιαν, όταν επιχείρησε να σμίξει ξανά με την κόρη της, που είχε δώσει για υιοθεσία.

Στα τέλη της δεκαετίας του ‘70, η Κάθι είχε δώσει το νεογέννητο κοριτσάκι της για υιοθεσία. Όπως δήλωσε στο περιοδικό People, δεν πέρασε από τότε ούτε μια ημέρα που να μην σκέφτεται το μωρό, που αναγκάστηκε να αφήσει στις κοινωνικές υπηρεσίες.
«Φανταζόμουν πως είχε την καλύτερη ζωή»

Χρόνια αργότερα αποφάσισε να αναζητήσει την κόρη της, χωρίς όμως να θέλει να την ταράξει στην τρυφερή παιδική ηλικία.

«Δεν θα μπλεκόμουν στη ζωή της όταν ήταν μικρό παιδί. Οπότε άφησα τα χρόνια να περάσουν ώσπου να γίνει περίπου 15 ετών» λέει.

Τότε, πριν από 30 σχεδόν χρόνια έμαθε πως το κορίτσι της είχε υιοθετηθεί με τη διαδικασία της «κλειστής υιοθεσίας», πράγμα που σημαίνει πως δεν ήταν δυνατό να της δώσουν πληροφορίες για εκείνη. Τα χρόνια πέρασαν και το 2010, οι κοινωνικές υπηρεσίες την ειδοποίησαν να τους επισκεφτεί.

Η Κάθι σκέφτηκε πως έπειτα από χρόνια, είχε έρθει η ώρα να γνωρίσει την κόρη της, που θα ήταν τότε 30 ετών και κάτι. «Πίστεψα πως θα τη συναντούσα» σημειώνει στο αμερικανικό People. Προς έκπληξή της, ενημερώθηκε πως το κορίτσι της είχε εξαφανιστεί από τον Μάρτιο του 1989, όταν ήταν ακόμη μόλις 14 ετών. Ωστόσο, η Κάθι δε γνώριζε το όνομα που της είχε δοθεί και οι αρμόδιοι δεν θέλησαν να της δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το όνομά της. Τους αποκάλυψαν μόνο την Πολιτεία όπου δόθηκε για υιοθεσία το μικρό κοριτσάκι.

Από τότε και για μια ολόκληρη δεκαετία, το ζευγάρι δε σταμάτησε να αναζητά τη μικρή. Αρχικά βρήκαν τη φωτογραφία της κοπέλας στα αρχεία της αστυνομίας του Μίσιγκαν, όταν και δηλώθηκε η εξαφάνισή της. Έτσι, έμαθαν πως το όνομα του κοριτσιού ήταν Όντρια Μπόουμαν.

Με αυτό το στοιχείο, η Κάθι βρήκε συμμαθητές της και ανακάλυψε πως λίγο πριν εξαφανιστεί, η 14χρονη εξέφραζε παράπονα για τη συμπεριφορά του θετού της πατέρα. Φέρεται μάλιστα να υποστήριζε πως υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακποίησης από τον Ντένις Μπόουμαν, έναν υπάλληλο του Πολεμικού Ναυτικού.

Φάκελος Ντένις Μπόουμαν

Η νοσοκόμα ανακάλυψε πως λίγα μόνο χρόνια αφότου υιοθέτησε την κόρη της, το 1980, ο Μπόουμαν είχε παραδεχτεί πως επιτέθηκε σε μια 19χρονη με σκοπό να τη βιάσει. «Είπα μέσα μου “αυτός το έκανε”» λέει σήμερα η Κάθι που συνεχίζει: «Είχα ένα προαίσθημα για εκείνον».

Η Κάθι συνέχισε να ερευνά την υπόθεση, απευθύνθηκε στην αστυνομία, μοίρασε φυλλάδια με την φωτογραφία της κόρης της όταν εξαφανίστηκε. «Ήμουν αποφασισμένη να μάθω τι είχε συμβεί» λέει η 62χρονη. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Μπόουμαν βρέθηκε κατηγορούμενος για φόνο, όταν δείγμα DNA τον συνέδεε με τον φόνο μιας 25χρονης γυναίκας, συζύγου ενός συναδέλφου του Μπόουμαν στο Ναυτικό, η οποία είχε βρεθεί κακοποιημένη και στραγγαλισμένη στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια το 1980. Ο 71χρονος  Μπόουμαν δήλωσε ένοχος για το έγκλημα, 39 χρόνια μετά, ενώ παραδέχτηκε πως διέρρηξε το σπίτι της άτυχης γυναίκας, τη βίασε και τη σκότωσε. Ο άνδρας καταδικάστηκε σε ισόβια, παρά το γεγονός πως είχαν περάσει τόσα χρόνια από το απεχθές του έγκλημα.

Έναν μήνα αργότερα και ενώ βρισκόταν αντιμέτωπος με ποινή ισοβίων, ο Μπόουμαν έκανε μια εξομολόγηση που έλυσε και το μυστήριο της μικρής Όντρεϊ. Όπως είπε στους αστυνομικούς, έπειτα από μια φιλονιοκία με την 14χρονη την έσπρωξε από τις σκάλες. Το κορίτσι έπεσε και έσπασε τον λαιμό της, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μπόουμαν την διαμέλισε και έκρυψε το πτώμα της σε ένα βαρέλι στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Σήμερα, η Κάθι, αφού διαλεύκανε μια υπόθεση κακοποίησης και δολοφονίας, σκοπεύει να ακολουθήσει όλη τη νομική διαδικασία προκειμένου να ακυρωθεί η υιοθεσία της αδικοχαμένης της κόρης και να την φέρει πάλι σπίτι. «Θα ζητήσω την αποτέφρωσή της και θα την πάρω σπίτι μαζί μου» λέει η Κάθι. «Είναι το παιδί μου. Ανήκει μαζί μου. Καμιά μητέρα δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Και όταν πεθάνω, τότε θα θαφτεί κι εκείνη μαζί μου» είπε.

φωτογραφίες: YouTube

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Η εξαφάνιση της μικρής Αννούλας που συγκλόνισε την Ελλάδα. Πως χάθηκε από παραλία της Μάνης και τα σενάρια αρπαγής από γερμανίδα τουρίστρια. Σήμερα είναι 40 ετών

The post Αναζητούσε επί 30 χρόνια την κόρη που είχε δώσει για υιοθεσία και βρέθηκε στα ίχνη του δολοφόνου της appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα