Τραγωδία στην Ευρυτανία: «Πυροβόλησα και μετά δεν μου απαντούσε στον ασύρματο!». Η μαρτυρία του κυνηγού που σκότωσε τον αδερφό του

Τι είπε στους διασώστες ο κυνηγός, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του.«Ήμασταν μαζί και κυνηγούσαμε αγριογούρουνα. Ήμασταν σε διαφορετικά σημεία. Πυροβόλησα και κατά πάσα πιθανότητα η σφαίρα εξοστρακίστηκε και τον βρήκε στο κεφάλι!».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στους διασώστες της Πυροσβεστικής τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στην περιοχή της Φουρνάς Ευρυτανίας, στην πρώτη ουσιαστικά ημέρα που επιτράπηκε και πάλι το κυνήγι στη χώρας, ο κυνηγός

ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο αδερφό του.

«Όταν έριξα επικοινώνησα μαζί του και δεν απαντούσε. Μετά από λίγο τον έψαξα και τον βρήκα αιμόφυρτο και κάλεσα για βοήθεια. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε», συνέχισε ο άνδρας ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε κατά λάθος τον αδερφό του.Το τραγικό δυστύχημα

Το κακό είχε γίνει λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου (26/12) κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου στην περιοχή της Φουρνάς, με τη συμμετοχή των δύο αδελφών ηλικίας 53 και 52 ετών.

Σε μια βολή του 53χρονου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στην Ασφάλεια Καρπενησίου, η σφαίρα εξοστρακίστηκε χτυπώντας τον 52χρονο στο κεφάλι λίγο πιο πάνω από το μάτι. Η βολίδα του προξένησε βαρύτατη εγκεφαλική βλάβη και οι γιατροί στο ΓΝ Καρπενησίου όπου και μεταφέρθηκε, τον διασωλήνωσαν και τον έστειλαν για εντατική παρακολούθηση στη ΜΕΘ Λαμίας.

Δυστυχώς πριν μπει ουσιαστικά στη ΜΕΘ άφησε την τελευταία του πνοή , όπως μεταδίδει η τοπική στοσελίδα Lamia Report, βυθίζοντας στο πένθος φίλους και γνωστούς.

Σημειώνεται ότι το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε ουσιαστικά κατά την πρώτη ημέρα  που επετράπη και πάλι το κυνήγι. Προανάκριση διενεργεί το ΤΑ Καρπενησίου.

Να σημειωθεί ότι οι κυνηγοί ξαναβγήκαν στα δάση και τα βουνά πριν από λίγα εικοσιτετράωρα μετά την μερική άρση της απαγόρευσης που πίεσαν και πήραν οι κυνηγετικοί σύλλογοι.Με πληροφορίες από Ευρυτανικά ΝέαΔιαβάστε στη «ΜτΧ»: Ο μυθικός κυνηγός που εξόργισε τη θεά Άρτεμη και μεταμορφώθηκε σε ελάφι. Έγινε θήραμα και κατασπαράχτηκε από τα ίδια του τα σκυλιά. Ο πίνακας του Τιτσιάνο Το μυστήριο με την εξαφάνιση της εκπληκτικής Λεοπάρδαλης της Ζανζιβάρης. Το ζώο-φάντασμα ήταν επικίνδυνος κυνηγός και σφαγιάστηκε άγρια επειδή πίστευαν ότι είναι κατοικίδιο μαγισσών 

The post Τραγωδία στην Ευρυτανία: «Πυροβόλησα και μετά δεν μου απαντούσε στον ασύρματο!». Η μαρτυρία του κυνηγού που σκότωσε τον αδερφό του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Ευρυτανία, Πυροβόλησα,tragodia, evrytania, pyrovolisa