Παιδικό Θέατρο online: Οι περιπέτειες του Μάικ!

12:47 27/12/2020 - Πηγή: Youfly

Το Youfly.com προσφέρει, τις φετινές γιορτές, παιδικό θέατρο online σε όλα τα παιδιά, με την παράσταση “Οι Περιπέτειες του Μάικ”.

Ένα μουσικοχορευτικό θέαμα, μια τρυφερή ιστορία, που έγραψε η Μαρί Κωνσταντάτου με αγάπη, για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και ανέβηκε για πρώτη φορά στο Θέατρο Αλίκη το 2012. Πρωταγωνιστής; Ο αγαπημένος μας, Μάικ!

Παιδικό Θέατρο
Online: “Οι περιπέτειες του Μάικ” – Πληροφορίες για την παράσταση

Μέσα στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, η συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς παιδικών βιβλίων ῾Μάικ ο Φασολάκης῾, θέλησε να προσφέρει στα παιδιά εντελώς δωρεάν την παράσταση αυτή, κατά τη διάρκεια των εορτών. Το παιδικό θέατρο, έρχεται online με μια παράσταση που θα κρατήσει συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους.

Μέσα από αυτό το μιούζικαλ, οι μικροί θεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδρομή του Μάικ, ενός μικρού φασολιού που ξεριζώνεται από το δένδρο του, «το σπίτι του» και χάνει την οικογένεια του. Τους γονείς του και τα αδέλφια του.

Όμως, μέσα από μια πορεία γεμάτη απίθανες περιπέτειες, ο Μάικ ο Φασολάκης, θα βρει τη φιλία και την ασφάλεια στο πρόσωπο της Αγάπης, καθώς κι ένα καινούργιο «σπίτι» στον κήπο της. Θα μάθει πόσο σημαντική είναι η φιλία κάνοντας νέους φίλους: Τον “Βλάρο” τον Γλάρο, τα δύο Πουλάκια, τον “Σβέρδα” και την “Σβίρδα”, το” Σάλι” το Σαλιγκάρι, τη “Φουρφουρίτσα” τη Φραγκοσυκιά, τον “Μπουγέλα τον Σκουπιδοντενεκέ”, το χταπόδι, τα καβούρια..

Εκτός από τα πολύ σημαντικά μηνύματα του έργου, στόχος είναι μέσα από την παράσταση τα παιδιά να γελάσουν, να τραγουδήσουν, να διασκεδάσουν, να συμμετέχουν.

Παιδικό Θέατρο: Δείτε Online την παράσταση “Οι περιπέτειες του Μάικ”, εδώ:

Συντελεστές Παράστασης:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΘΕΜΙΣ ΜΑΡΣΕΛΛΟΥΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΣΥΝΘΕΣΗ ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥΣΚΗΝΙΚΑ- ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΣΤΕΑΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΦΩΤΙΣΜΟΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΟΓΚΑΣΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΚΛΕΙΩ ΧΑΒΙΕΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ

Πρωταγωνιστούν:

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ – ΒΑΝΕΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΤΣΙΩΝΑΣ -ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΟΡΔΙΛΗΠΑΝΗΣ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ -ΝΕΦΕΛΗ ΠΑΠΑΔΕΡΟΥ -ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ

Σας ευχόμαστε, καλή διασκέδαση!

Δείτε επίσης:

Οι Περιπέτειες του Μάικ: Online με αγάπη, για όλα τα παιδιάΜάικ ο Φασολάκης: Τα Χριστούγεννα του Μάικ – Βίντεο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Παιδικό Θέατρο online: Οι περιπέτειες του Μάικ! appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα