Τραγωδία στη Σαντορίνη: 14χρονη πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. «Την άφησαν μόνη και συνέχισαν το πάρτι» δήλωσε η μητέρα της. Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του νησιού από τον χαμό μια 14χρονης κοπέλας στο Εμπορείο Θήρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του santonews, η 14χρονη έφυγε από ένα πάρτι και στη συνέχεια οι φίλοι της, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ επειδή έχασε τις αισθήσεις της. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου απλά, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οπως διαπιστώθηκε μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης από τον Προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά,

κ. Μπογιόκα, η αιτία θανάτου του κοριτσιού ήταν ισχαιμία του μυοκαρδίου η οποία προκλήθηκε από μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Επιπλέον διαπιστώθηκε οίδημα στους πνεύμονες, το οποίο αποδίδεται επίσης στην κατανάλωση αλκοόλ.

Η 14χρονη δεν είχε ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων. Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν το κορίτσι είχε κάνει χρήση άλλων ουσιών.

«Την άφησαν μόνη και συνέχισαν το πάρτι», δηλώνει η μητέρα της 14χρονης

Σύμφωνα με τη μητέρα, η 14χρονη έφυγε από το σπίτι για να πάει στο πάρτι της φίλης της από το σχολείο περίπου στις 18:00. «Ήταν η αγαπημένη της φίλη», είπε η μητέρα.

«Μου είπαν ότι η κόρη μου είχε πάει αλκοόλ στο πάρτι αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Από που τα βρήκε και τα πήρε;» είπε η μητέρα στον ΣΚΑΙ και τόνισε πως από το σπίτι της οικογένειας δεν λείπουν ποτά.

«Έμαθα μετά πως την είχαν αφήσει μόνη της να συνέλθει και συνέχισαν το πάρτι», είπε η μητέρα και ισχυρίστηκε πως οι γονείς της κοπέλας που διοργάνωσε το πάρτι δεν γνώριζαν τίποτα, καθώς απουσίαζαν από το σπίτι. Οι γονείς της κοπέλας που διοργάνωσε το πάρτι «μου είπαν μόνο πως το βρήκαν λιπόθυμο. Αυτό μόνο».

Περίπου στις 22:15 η μητέρα επιχείρησε να επικοινωνήσει με την κόρη της όμως δεν της απάντησε. «Την τέταρτη φορά με πήρε η φίλη της και μου λέει ότι η Κατερίνα είναι τουαλέτα. Της είπα να με πάρει μόλις βγει. Αλλά δεν με ξαναπήρε. Περίπου στις 22:40 την ξαναπήρα και μου είπε η φίλη της πως έγινε κάτι σοβαρό και λιποθύμησε η Κατερίνα, πως ήταν δύο ώρες λιπόθυμο. Μου είπαν πως την είχαν βάλει να ξαπλώσει».

The post Τραγωδία στη Σαντορίνη: 14χρονη πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. «Την άφησαν μόνη και συνέχισαν το πάρτι» δήλωσε η μητέρα της. Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα