Το πρόσωπο του πολέμου στη Συρία. 5χρονη αγωνίζεται να σώσει τη μικρή αδελφή της στα χαλάσματα του βομβαρδισμένου σπιτιού τους ενώ ο πατέρας είναι ανήμπορος να τις βοηθήσει

Η 5χρονη έσωσε την 7 μηνών αδερφή της από τα χαλάσματα και λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά από αεροπορική επιδρομή στη βόρεια Συρία. Η 5χρονη έπιασε από την μπλούζα την 7 μηνών αδερφή της γα να μην πέσει στο κενό. Ο πατέρας τους κραυγάζει. Δυο μέρες πριν έχασε την γυναίκα του και μητέρα των κοριτσιών σε βομβαρδισμό.

Το κτίριο κατέρρευσε, προκαλώντας ακόμα πιο σοβαρούς τραυματισμούς στα δύο παιδιά. Μεταφέρθηκαν σε  κλινική στο Ιντλίμπ, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους. Η πεντάχρονη 

που έδωσε τόσο μεγάλη μάχη για να σώσει την αδελφή της υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ το βρέφος νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σύμφωνα με το BBC και το SY-24.

Η 5χρονη έσωσε την 7 μηνών αδερφή της από τα χαλάσματα

Ο δημοσιογράφος Bashar al-Sheikh τράβηξε με την κάμερά του την οικογένεια που είχε παγιδευτεί στα ερείπια, προτού αφήσει κάτω τον εξοπλισμό και τρέξει να τους βοηθήσει.

«Ο φωτογράφος αρχικά δεν μπορούσε να διακρίνει τίποτα λόγω της σκόνης που είχε σηκωθεί, όμως στη συνέχεια άκουσε τα κλάμματα και τις φωνές των παιδιών και του πατέρα τους», είπε το SY-24 στο BBC News.

The post Το πρόσωπο του πολέμου στη Συρία. 5χρονη αγωνίζεται να σώσει τη μικρή αδελφή της στα χαλάσματα του βομβαρδισμένου σπιτιού τους ενώ ο πατέρας είναι ανήμπορος να τις βοηθήσει appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα