Απέλυσαν τη Φέι Ντάναγουεϊ επειδή χαστούκισε συνεργάτη του θεάτρου. Τι ανάφερε η βοηθός της για την φαρμακευτική αγωγή της

Με άδοξο τρόπο έληξε η συνεργασία της ηθοποιού, Φέι Ντάναγουεϊ με θεατρικό επιχειρηματία. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ετοίμαζε την επάνοδο της στο θεατρικό σανίδι έπειτα από 37 χρόνια, αλλά ένα ατυχές συμβάν από την πλευρά της αναίρεσε το πολύ αναμενόμενο come back.

Συγκεκριμένα,

η Ντάναγουεϊ φαίνεται ότι απολύθηκε όταν χαστούκισε υπάλληλο της παραγωγής εξαιτίας μιας περούκας. Σύμφωνα με πληροφορίες τα νεύρα της ηθοποιού ήταν ανεξέλεγκτα. Έβγαζε επιθετική συμπεριφορά σε όλο το προσωπικό, ενώ δεν δίστασε να πετάξει ακόμα και βούρτσες στις κομμώτριες που την επιμελούνται.

Η βοηθός της, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την συμπεριφορά της είπε ότι η  Φέι Ντάναγουεϊ δεν παίρνει την φαρμακευτική της αγωγή με αποτέλεσμα να έχει εκρήξεις θυμού τις οποίες δεν μπορεί να περιορίσει.

The post Απέλυσαν τη Φέι Ντάναγουεϊ επειδή χαστούκισε συνεργάτη του θεάτρου. Τι ανάφερε η βοηθός της για την φαρμακευτική αγωγή της appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα