Το πρόσωπό μου παραμορφώθηκε από δηλητήριο που μου έριξαν στο φαΐ οι Ρώσοι. Καταγγελία σοκ του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας. «Όταν φίλησα τη γυναίκα μου, μου είπε ότι τα χείλη μου είχαν μεταλλική γεύση»

Reader

Αποκαλύψεις για τη δηλητηρίασή του το 2004 απο Ρώσους έκανε ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιουστσένκο.

Σε συνέντευξή του στο BBC ανέφερε ότι «Όταν φίλησα τη γυναίκα μου, μου είπε ότι τα χείλη μου είχαν μεταλλική γεύση. Όταν πήγα στην Αυστρία το σώμα μου άρχισε να πρήζεται. Το κεφάλι μου μεγάλωσε και πονούσα πάρα πολύ. Το δηλητήριο είχε προστεθεί στο ρύζι που είχα με τον επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας της Ουκρανίας».
Ο πρώην

πρόεδρος της Ουκρανίας δηλητηριάστηκε το 2004 κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, όταν αντίπαλός του ήταν ο «εκλεκτός» των Ρώσων Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Ο Γιουστσένκο αρρώστησε μυστηριωδώς ενώ ταξίδευε στην Αυστρία και τελικά ο Γιανούκοβιτς νίκησε στις εκλογές.

Οι γιατροί βρήκαν ίχνη διοξίνης, στο αίμα του και εκτιμούν ότι το είχαν ρίξει στο φαγητό του.
Περιγράφοντας τα τρομακτικά αποτελέσματα της δηλητηρίασης, ο Γιουστσένκο, του οποίου το πρόσωπο παραμορφώθηκε και παρέλυσε από το περιστατικό.

Αφού αποκάλυψε την δική του οδυνηρή εμπειρία από την δηλητηρίαση, ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας μίλησε για την υποτιθέμενη εμπλοκή στην δηλητηρίαση του Σεργκέι Σκρίπαλ και της κόρης του Γιούλια. Όπως είπε: «Νιώθω πόνο για το γεγονός ότι η Ευρώπη είναι τόσο τυφλή. Ότι οι ευρωπαϊκές χώρες είναι τόσο εχθρικές η μία απέναντι στην άλλη και δείχνουν τόσο μικρή αλληλεγγύη όσον αφορά στις πολιτικές της Ρωσίας. Θα ήθελα αυτό που αποκαλούμε ‘Ενωμένη Ευρώπη’ να συνειδητοποιήσει τελικά ότι η μεγαλύτερη πρόκληση για τους πολίτες της είναι η μεσαιωνική πολιτική που επιδιώκει η Ρωσία στον 21ο αιώνα».

Reader

The post Το πρόσωπό μου παραμορφώθηκε από δηλητήριο που μου έριξαν στο φαΐ οι Ρώσοι. Καταγγελία σοκ του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας. «Όταν φίλησα τη γυναίκα μου, μου είπε ότι τα χείλη μου είχαν μεταλλική γεύση» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα